Huis > H > Hoeveel Psp Zijn Er Verkocht?

Hoeveel PSP zijn er verkocht?

PSP

PlayStation Portable
TypeDraagbare spelcomputer
GeneratieZevende generatie
Verkochte eenheden80,75 miljoen ()
Technische gegevens

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat kost een PSP?

TitelLos PrijsCIB Prijs
PSP 3000$106.22$123.50
Grand Theft Auto Vice City Stories$22.77$29.90
Grand Theft Auto Liberty City Stories$13.41$17.99
PSP 1001K Console Black$55.48$89.00
Wat is de nieuwste PSP? De PSP-E1000 ziet er nóg strakker en sexier uit. Beleef het ene avontuur van hoogstaande kwaliteit na het andere, tegen een betaalbare prijs.

Dienovereenkomstig, welke soorten psp zijn er?

PSP is er in verschillende types. Het meest voorkomende type is de PSP Go, een draagbare spelconsole waarmee je onderweg PSP-games kunt spelen. Er zijn ook PSP-miniconsoles, kleinere en draagbare versies van de PSP Go. Tot slot zijn er PSP-accessoires, zoals batterijen, opladers en draagtassen. Vervolgens, wat is de meest verkochte spelcomputer? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het in de loop der tijd verandert, maar vanaf juni 2020 is de Nintendo Switch de best verkochte spelcomputer.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke spelcomputer kind 5 jaar?

Dit zijn de leukste spelcomputers voor kinderen

  • Nintendo Switch Light Console. In de auto op weg naar je vakantiebestemming wil je natuurlijk niet zo'n zwaar ding mee hebben.
  • Xbox One X console.
  • Sony PlayStation 4 Slim.
  • Nintendo Classic Mini NES.
  • Atari Retro Handheld Console.
Waar kan je een PSP kopen? Bij RetroPlaystationKopen.nl vind je een uitgebreid aanbod aan voordelige Playstation consoles. Bestel een refurbished Playstation Portable voor een mooie prijs. We hebben ons PSP assortiment opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle handhelds, controllers, kabels, en andere accessoires.

Dienovereenkomstig, hoe duur is een switch?

Nintendo Switch Prijs

De Nintendo Switch heeft een adviesprijs van € 329. Er zijn winkels (zoals NedGame en Bol.com) die onder die prijs zitten en de Nintendo Switch aanbieden voor € 319, een korting van 10 euro.
En nog een vraag, wat kost de ps5? De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt. Dit zijn consoles zonder meegeleverde games. Het is nog niet bekend of Sony PS5-bundels gaat uitbrengen. Kijk voor meer informatie over het reserveren van de PS5 bovenaan deze pagina.

Dienovereenkomstig, waarom geen psp meer?

Naast het mogelijk mislopen van omzet is het voor retailers moeilijk om de PSP Go te verkopen door zijn relatief hoge prijs. Gezien het systeem volledig leunt op digitale games is er geen mogelijkheid voor retailers om de spelcomputer te verkopen in bundels.

Door Anthony

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een PSP? :: Hoe duur is PlayStation Network?
Handige links