Huis > W > Welk Jaar Psp?

Welk jaar PSP?

De PlayStation Portable (kortweg PSP) is een draagbare spelcomputer van Sony Computer Entertainment. Het is Sony's derde introductie in de PlayStation-lijn van spelcomputers. De PSP werd voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 in 2003 en werd onthuld op de E.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat is de nieuwste PSP?

De PSP-E1000 ziet er nóg strakker en sexier uit. Beleef het ene avontuur van hoogstaande kwaliteit na het andere, tegen een betaalbare prijs. Dus, wat kost een psp?

TitelLos PrijsCIB Prijs
PSP 3000$106.22$123.50
Grand Theft Auto Vice City Stories$22.77$29.90
Grand Theft Auto Liberty City Stories$13.41$17.99
PSP 1001K Console Black$55.48$89.00

Trouwens, hoe weet je welke psp je hebt?

Om te bepalen welk PSP-model je hebt, kijk je op de achterkant van je PSP voor het modelnummer. Het modelnummer bevindt zich net onder het PSP-logo en is in witte letters gedrukt. De eerste letter van het modelnummer vertelt je welk PSP-model je hebt:
PSP-1000 = "K"
PSP-2000 = "V"
PSP-3000 = "P"
PSP GO = "N" Dus, welke soorten psp zijn er? Er zijn drie soorten PSP:
1. De PSP-1000, het eerste PSP-model dat werd uitgebracht. Hij heeft een 32-bits processor en werd in december 2004 in Japan uitgebracht.
2. De PSP-2000, een herzien PSP-model dat in september 2007 werd uitgebracht. Het heeft een 64-bits processor en een dunnere behuizing dan de PSP-1000.
3. De PSP-3000, die in oktober 2008 werd uitgebracht. Hij lijkt op de PSP-2000, maar heeft een helderder scherm en een geïntegreerde microfoon.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Waarom geen PSP meer?

Naast het mogelijk mislopen van omzet is het voor retailers moeilijk om de PSP Go te verkopen door zijn relatief hoge prijs. Gezien het systeem volledig leunt op digitale games is er geen mogelijkheid voor retailers om de spelcomputer te verkopen in bundels. Dus, hoe werkt een psp? PSP's werken samen met incasserende banken (ook 'betalingsverwerkers' genoemd) om het volledige betaalproces van begin tot eind te beheren. In de praktijk gebeurt het volgende: Een klant wil betalen met zijn betaalpas. Het proces wordt gestart: de transactiegegevens worden naar de incasserende bank gestuurd.

Wat is de PSP?

PSP betekent Progressieve Supranucleaire Paralyse. Als je PSP hebt, dan sterven de cellen in je hersenen langzaam af. Dat zorgt voor allerlei klachten. Zoals problemen met denken en bewegen. Dus, waar kan je een psp kopen? Bij RetroPlaystationKopen.nl vind je een uitgebreid aanbod aan voordelige Playstation consoles. Bestel een refurbished Playstation Portable voor een mooie prijs. We hebben ons PSP assortiment opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle handhelds, controllers, kabels, en andere accessoires.

Dus, hoe duur is een switch?

Nintendo Switch Prijs

De Nintendo Switch heeft een adviesprijs van € 329. Er zijn winkels (zoals NedGame en Bol.com) die onder die prijs zitten en de Nintendo Switch aanbieden voor € 319, een korting van 10 euro.

Door Zena Harpal

Vergelijkbare artikelen

Wat kost de PS5? :: Hoe werkt een PSP?
Handige links