Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Simkaart Is Vergrendeld?

Wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000. Lukt dit niet? Plaats de simkaart dan eens in een ander toestel en probeer te ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dienovereenkomstig, wat als puk code niet werkt?

Bij herhaaldelijk (drie keer) invoeren van de verkeerde PUK-code wordt de SIM-kaart geheel onbruikbaar. En moet je een nieuw SIM-kaart aanvragen bij Vodafone. Dat kan niet via dit Forum. Maar via de klantenservice op telefoonnummer 0900-0940 Dus met een geleende smartphone van iemand anders. Je kunt ook vragen hoelang is code geblokkeerd bij telenet? Duurt gemiddeld een kwartier. En dan mag je eens de code proberen 9876.

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

De naam van de cijfercombinatie die wordt gebruikt om een geblokkeerde SIM-kaart opnieuw te activeren is een Persoonlijk Identificatie Nummer (PIN). Mensen vragen ook: hoe activeer je je simkaart? Als u een nieuwe SIM-kaart hebt die niet is geactiveerd, moet u contact opnemen met uw draadloze provider om de SIM-kaart te activeren.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe haal je een pincode van een simkaart?

Om de pincode op je simkaart uit te schakelen moet je eerst je simkaart in een mobiele telefoon stoppen, hier kun je dan bij de beveiligingsinstellingen de pincode op de simkaart uitschakelen. Zodra je deze dan weer terugstopt in het toestel zou je de code niet meer in hoeven invoeren. Bovendien, wat is een sim vergrendeling? Om te zorgen dat anderen uw simkaart niet kunnen gebruiken voor telefoongesprekken of mobiele data, kunt u een simpincode instellen. Als u dan uw apparaat opnieuw opstart of de simkaart verwijdert, wordt de simkaart automatisch vergrendeld en ziet u 'Sim vergrendeld' op de statusbalk.

Waar staat Simkaartnummer op simkaart?

Het simkaartnummer staat afgebeeld op je simkaart. Haal hiervoor de simkaart uit je telefoon, tablet of modem. Naast de goudgekleurde chip op je simkaart staan een aantal cijfers. Dit is je simkaartnummer. Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn simkaartnummer vinden? Android:

  1. Open de Google Play-app en download 'SIM Card' (gratis)
  2. Open de applicatie en ga naar het tabblad 'Information'.
  3. Het nummer van je SIM-kaart wordt weergegeven onder 'Sim Card serial number (ICCID)'

Men kan zich ook afvragen: wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat?

Je simkaart bevat de volgende informatie:

  • Pincode - Je telefoon is vergrendeld als je hem opstart.
  • Pukcode - Heb je drie keer achter elkaar de pincode fout ingevoerd?
  • Simkaartnummer - Het simkaartnummer staat op je simkaart.
  • Telefoonnummer - Je telefoonnummer is gekoppeld aan je simkaart.

Door Mannuela Johnke

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je je simkaart geblokkeerd? :: Waar staat pukcode op simkaart?
Handige links