Huis > H > Hoe Zet Je Whatsapp Meldingen Aan?

Hoe zet je WhatsApp meldingen aan?

Pas de instellingen voor meldingen zo aan op een Android-toestel:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Waarom krijg ik geen melding van berichten?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. Wat is notificaties toestaan? Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk.

Waarom krijg ik geen melding van mail iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen meldingen ontvangt van uw e-mailtoepassing op uw iPhone. De eerste reden kan zijn dat de applicatie geen toestemming heeft om u meldingen te sturen. Om dit op te lossen, opent u de toepassing Instellingen en navigeert u naar de sectie Meldingen. Zoek de mailapplicatie in de lijst met apps en zorg ervoor dat het schakelaartje "Meldingen toestaan" is ingeschakeld.
Een andere mogelijke reden waarom u geen meldingen ontvangt, is dat de meldingsinstellingen voor de Mail-applicatie mogelijk niet correct zijn geconfigureerd. Om dit te controleren opent u de toepassing Instellingen en navigeert u naar de sectie Meldingen. Zoek de applicatie Mail in de lijst met apps en tik erop. Zorg ervoor dat de instelling "Waarschuwingen" is ingeschakeld en dat u een geschikte waarschuwingsstijl hebt geselecteerd (bijv. Banners of Waarschuwingen).
Als u nog steeds geen meldingen van de app Mail ontvangt, is het mogelijk dat de app niet is ingesteld om regelmatig op nieuwe e-mail te controleren. Om dit te controleren, opent u de toepassing Instellingen en navigeert u naar de sectie Mail, Contacten, Agenda. Zoek de app Mail in de lijst en tik erop. Controleer of de instelling "Controleren op nieuwe gegevens" is ingeschakeld en of u een geschikt interval hebt geselecteerd (bijv. Elke 15 minuten). Trouwens, hoe zet je berichtencentrum uit? Op de meeste apparaten kunt u het berichtencentrum uitschakelen door naar uw Instellingen-app te gaan en vervolgens "Meldingen" of "Geluid en meldingen" te selecteren. Vanaf daar zou je het berichtencentrum moeten kunnen vinden en uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Dienovereenkomstig, wat betekent een belletje bij facebook?

4. Met Ontvang oproepen wordt een 'Nu bellen'-knop aan je bericht toegevoegd en zo kan iemand gelijk bellen. We zien deze niet zo heel vaak meer voorbij komen bij berichten op de tijdlijn. Men is sneller geneigd om even een chatberichtje te sturen. Dit in overweging nemend, waarom krijg ik niet alles te zien op facebook? Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Hoe zet ik het geluid van Facebook meldingen uit?

Hoe kan ik meldingsgeluiden op Facebook uitschakelen of wijzigen?

  1. Tik in de rechterbovenhoek van Facebook op .
  2. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik onder Voorkeuren op Meldingen.
  4. Tik op Push.
  5. Tik naast Geluiden op om meldingsgeluiden in of uit te schakelen.
Hoe kom ik van Google meldingen af? Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen. Meldingen.
  4. Schakel bovenaan de instelling in of uit.

Mensen vragen ook: hoe zet je meldingen uit op samsung?

Om de notificaties op je Android-telefoon uit te schakelen, doorloop je de volgende stappen:

  1. Ga eerst naar 'Instellingen'
  2. Selecteer vervolgens 'Apps'
  3. Klik op de app waarvan je de meldingen wil uitschakelen.
  4. Scrol naar beneden.
  5. Klik op 'Meldingen'
  6. Schuif de schakelaar om bij je gewenste keuzes.

Door Maureene

Vergelijkbare artikelen

Wat is een push melding? :: Hoe corrigeer je een hond die gromt?
Handige links