Huis > H > Hoe Zet Je Meldingen Uit Op Samsung?

Hoe zet je meldingen uit op Samsung?

Om de notificaties op je Android-telefoon uit te schakelen, doorloop je de volgende stappen:

  1. Ga eerst naar 'Instellingen'
  2. Selecteer vervolgens 'Apps'
  3. Klik op de app waarvan je de meldingen wil uitschakelen.
  4. Scrol naar beneden.
  5. Klik op 'Meldingen'
  6. Schuif de schakelaar om bij je gewenste keuzes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Wat is een gebeurtenis waarschuwing?

De meldingen voor aangepaste gebeurtenissen zijn het betrouwbaarst bij massieve objecten die er elke keer hetzelfde uitzien in een bepaalde situatie. Een voorbeeld hiervan is je garagedeur, die er grotendeels hetzelfde uitziet wanneer deze gesloten is - en anders wanneer hij open staat. Je kunt ook vragen waarom krijg ik een melding van google? Chrome meldt je standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar je wil verzenden. Je kunt deze instelling op elk moment wijzigen. Als je sites met opdringerige of misleidende meldingen bezoekt, blokkeert Chrome automatisch de meldingen en raadt je aan deze meldingen te blijven blokkeren.

Wat moet je doen als Google steeds stopt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als Google blijft stoppen:
Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten.
Ten tweede, probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
Ten derde, probeer de cache en gegevens van de app te wissen.
Vierde: probeer de app te updaten.
-Fifth, probeer contact op te nemen met Google support. Hoe werkt de app Push It? Push It is een mobiele app waarmee gebruikers taken kunnen delen en beheren met vrienden en familie. Met de app kunnen gebruikers een taak aanmaken, deze toewijzen aan een contactpersoon en een vervaldatum en -tijd instellen. De app stuurt vervolgens een melding naar de toegewezen contactpersoon wanneer de taak moet worden uitgevoerd. De contactpersoon kan dan de taak openen en als voltooid markeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Daarvan, waarom krijg ik geen melding van mail iphone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. Hoe zet je WhatsApp meldingen aan? Pas de instellingen voor meldingen zo aan op een Android-toestel:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.

Men kan zich ook afvragen: wat is een push melding op facebook?

Als je de Facebook-app hebt gedownload, kunnen we je 2 soorten mobiele meldingen sturen: Pushmeldingen: deze ontvang je als je Facebook niet actief aan het gebruiken bent (bijvoorbeeld op het vergrendelingsscherm van je apparaat). In-appmeldingen: deze ontvang je als je Facebook aan het gebruiken bent. Waar staat het berichtencentrum? Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.

Wat is gepland overzicht iPhone?

In een gepland overzicht vind je enkel notificaties die je in principe wel wil ontvangen, maar geen haast hebben. Je kunt zelf instellen hoe vaak en hoe laat je zo'n overzicht ontvangt. Het maximum aantal overzichten per dag is 12.

Door Joshuah Primmer

Vergelijkbare artikelen

Wat is een push melding op Facebook? :: Waar vind ik push notificaties iPhone?
Handige links