Huis > W > Wat Is Koppelingsmodus?

Wat is Koppelingsmodus?

Wanneer de bron 'Bluetooth' voor de eerste keer geselecteerd wordt zal het apparaat automatisch in de koppelingsmodus gaan. Wanneer u nog een apparaat wilt koppelen dan dient u de knop 'OPTION' voor drie seconden ingedrukt te houden om de koppelingsmodus te starten.

Lees verder

Welke Samsung is geschikt voor Android Auto?

Het gaat dan om de Galaxy S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, S10 en S10 Plus. Ook de Samsung Galaxy Note 8, 9 en 10 werken draadloos met Android Auto. Draait je toestel al op Android 11? Dan heb je geluk, want daarmee is jouw toestel al wel klaar voor de draadloze variant van Android Auto. Welke telefoons zijn geschikt voor Android Auto? Wat heb ik nodig om Android Auto te gebruiken op mijn telefoonscherm? Een Android-telefoon met Android 6.0 of hoger met een data-abonnement.

Welke auto is geschikt voor Android Auto?

Android Auto is beschikbaar op de meeste voertuigen van 2016 en nieuwer. Om te zien of uw autodisplay compatibel is en te leren hoe u het kunt inschakelen, raadpleegt u de gebruikershandleiding of neemt u contact op met de fabrikant van uw auto. Kan geen verbinding maken met bluetooth? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen verbinding kunt maken met bluetooth. Misschien is de bluetooth op je telefoon uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid is dat het bluetooth-apparaat waarmee u probeert te verbinden niet is ingeschakeld of buiten bereik is. Als u nog steeds problemen ondervindt, kan het opnieuw opstarten van uw telefoon of het andere bluetooth-apparaat het probleem soms verhelpen.

Dit in overweging nemend, wat kost bluetooth inbouwen?

Inbouw typeFunctionaliteitPrijs incl. inbouw
Geintegreerd in originele radioHandsfree bellen, USB aansluiting€ 650,-
Losse handsfree kitHandsfree bellen€ 450,-
Geintegreerd als CD-wisselaarHandsfree bellen, muziek streamen via A2DP€ 450,-
Hoe krijg ik bluetooth op mijn telefoon? Stap 1: Een bluetooth-accessoire koppelen
  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Bluetooth. en houd vast.
  3. Tik op Nieuw apparaat koppelen.
  4. Tik op de naam van het bluetooth-apparaat dat je aan je apparaat wilt koppelen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Dienovereenkomstig, hoe werkt aux in de auto?

Een AUX kabel is gemakkelijk te bestellen via het internet of in de winkel en is direct te gebruiken. Nadat je de AUX kabel hebt ingeplugd in je auto en de telefoon, is het belangrijk dat je checkt dat je instellingen in de auto goed staan zodat je ook echt naar de muziek op je telefoon luisteren kunt. Dus, hoe handsfree inschakelen? Om hands-free in te schakelen, moet je eerst de standaardinstellingen wijzigen. Ga naar 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Telefoon'. Vervolgens kunt u de optie 'Hands-free' inschakelen.

Hoe zet je handsfree aan?

Om hands-free in te schakelen, moet je eerst de Bluetooth-functie inschakelen op je telefoon. Vervolgens koppel je je telefoon met je auto door de juiste verbinding te selecteren in de lijst met beschikbare apparaten. Soms moet je een code invoeren om de koppeling te voltooien. Nadat de koppeling is voltooid, kun je de hands-free-functie inschakelen door naar het hands-free-menu op je telefoon te gaan en de optie in te schakelen.

Door Faustine Nimmons

Kan de camera van je telefoon gehackt worden? :: Hoe verbind ik mijn Samsung met mijn auto?
Handige links