Huis > H > Hoe Deel Je Een Instagram Post Van Iemand Anders?

Hoe deel je een Instagram post van iemand anders?

Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  • Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  • Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  • Tik op Verzenden naar.
  • Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Bovendien, hoe maak je een repost op instagram?

Instagramreposten

How to repost on Instagram

  1. Open Instagram.
  2. Tik op de 3 puntjes bij de desbetreffende post die je wilt reposten.
  3. Kies voor 'link kopiëren'
  4. Open de app 'Repost for Instagram'
Men kan zich ook afvragen: hoe deel je een story van iemand anders? Stuur het verhaal naar je volgers

Zoek het verhaal dat je wilt delen en tik op de pijl in de rechterbenedenhoek. Selecteer de persoon om het Verhaal door te sturen. Tik Send.

Dit in overweging nemend, hoe deel je een insta bericht in je verhaal?

Wanneer u een Instagram-post deelt in uw verhaal, verschijnt deze als een sticker met het bijschrift en de gebruikersnaam van de oorspronkelijke poster. U kunt de sticker verplaatsen en de grootte ervan aanpassen, en u kunt er ook uw eigen tekst of andere stickers op plaatsen. Waarom kan ik geen posts delen op Instagram? Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen berichten kunt delen op Instagram. Een mogelijkheid is dat het account waarvan je probeert te delen is ingesteld op privé. Alleen openbare accounts kunnen hun inhoud laten delen. Een andere mogelijkheid is dat de inhoud die je probeert te delen ongepast is en is gemarkeerd door de communityrichtlijnen van Instagram. Als dit het geval is, kun je de inhoud niet delen. Tot slot, als je een bericht probeert te delen van een zakelijk of geverifieerd account, kun je dat niet doen, tenzij het account delen heeft ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan je een Instagram account delen?

Meerdere beheerders niet voor persoonlijk account. Bij Instagram heb je de keuze uit een persoonlijk account of een bedrijfsprofiel (bedrijfspagina). In het eerste geval gaat het om een privépersoon die een Instagram aanmaakt. Het is niet mogelijk om een privé account met meerdere beheerders te delen. Wat dit betreft, hoe kun je regrammen? regram

Regram, wat is dat?

  1. Een klant heeft een prachtige foto geplaatst die jij wilt delen met je volgers.
  2. Je wilt een foto delen ter inspiratie van 1 van je mede-instagrammers.
  3. Je doet mee met een #giveaway en om te winnen, moet je een foto regrammen.

Hoe kopieer je een Story op Instagram?

Klik op de afbeelding die je dus wilt reposten. Rechtsboven zie je een icoontje met 3 bolletjes. Klik hierop. Dan krijg je de optie 'Link kopiëren'. Dienovereenkomstig, kan je je verhaal op instagram aanpassen? Helaas, een Instagram storie die je hebt geplaatst kun je niet meer bewerken. Wel kun je de storie verwijderen en een nieuwe plaatsen.

Hoe tag je iemand in je verhaal op Instagram?

Gebruikers taggen op Instagram Stories

Als je tekst toevoegt aan een Instagram Story, type '@' en vervolgens de gebruikersnaam. Selecteer vervolgens de persoon die je wil taggen. Hun gebruikersnaam verschijnt onderstreept in je story. Hier kun je op klikken en dan verschijnt het profiel van de gebruiker.

Door Islaen

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen berichten delen in mijn verhaal? :: Hoe weet ik of TP link werkt?
Handige links