Huis > H > Hoe Superwifi Resetten?

Hoe Superwifi resetten?

dit is makkelijk op te lossen door..

  1. bekabelde verbinding. met laptop of pc. en dan inloggen op 192.168.2.254 admin password staat op de achterkant van de box..
  2. als jouw telefoon een wps optie heeft. dan hoef je alleen de wps knop op de box 5 sec in te drukken en op jouw telefoon de wps optie aanzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je een Wii resetten?

Om in het Wii-instellingenmenu te komen, klik je op de Wii-knop linksonder en dan op het instellingenmenu. Nummer 3 is de Wii-instellingen. Selecteer 'Wii geheugen wissen'.

Wat gebeurt er als je de router reset?

Wat gebeurt er als ik de router reset? Zodra u de router heeft gereset, worden de instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Alle aangepaste instellingen van de router (wifi naam (SSID), draadloze beveiliging, enz.) worden gewist. En nog een vraag, wat kan een wifi signaal verstoren? De grootste boosdoeners zijn microgolfovens, draadloze vaste telefoons en babytelefoons, maar er zijn ook andere toestellen die met straling werken en een negatief effect kunnen hebben op de snelheid van je netwerk. Heb je hier problemen mee, pas dan de plaatsing van je router aan of dat van het storende toestel.

Daarvan, waarom is mijn wifi zo slecht?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw WiFi-verbinding slecht is. Sommige redenen kunnen zijn dat uw router niet krachtig genoeg is, dat u zich te ver van de router bevindt of dat er te veel apparaten op het WiFi-netwerk zijn aangesloten. Wat kost een nieuw modem bij Ziggo? Ziggo biedt verschillende modemopties, dus de kosten van een nieuwe modem hangen af van het specifieke model dat je kiest. Op de website van Ziggo vindt u een lijst met beschikbare modemopties en prijsinformatie.

Gerelateerde artikelen

Kun je een computer resetten?

Het instellingenmenu kan worden geopend door op het tandwiel te drukken. Druk op 'Updates en beveiliging'. U kunt naar 'Systeemherstel' gaan. Druk op 'Aan de slag' onder 'Deze PC opnieuw instellen'.

Waarom krijg ik een nieuwe modem van Ziggo?

Minder latency, oftewel sneller internet. Beter bereik. Stabieler internet, vooral als je met meerdere apparaten verbonden bent. Hoe weet ik of mijn modem verouderd is? Google Play. Kies via het menu voor Wifi-netwerk en klik op Optimaliseer je wifi. De app geeft aan of je een verouderde modem hebt.

Welke lampjes moeten branden op modem?

Betekenis lampjes witte modem

  • wifi: rood: kapot; groen werkend.
  • internet: flikkeren groen: zoeken voor internet verbinding of verzenden en ontvangen van data; groen: verbonden met het internet.
  • Telefoon: Groen: telefoon is verbonden en geactiveerd.
  • WPS knop.
  • power: Flikkerend: opstarten; constant: apparaat is gereed.
Wat betekent 2 groene pijltjes Ziggo modem? Knipperende groene pijltjes op het Ziggo modem betekenen dat hij firmware aan het updaten of installeren is of bezig is met de internetverbinding in stand te brengen. Knipperende oranje pijltjes op de Ziggo Mediabox Next betekent dat de tv box geen verbinding heeft met het modem.

Wat betekent groen licht Ziggo modem?

Een groen knipperend (power)lampje op je modem betekent dat er geen signaal op je modem binnenkomt.

Door Zingg Bardell

Vergelijkbare artikelen

Wat is de F5 toets op een Chromebook? :: Hoe lang duurt Ziggo modem reset?
Handige links