Huis > H > Hoe Moet Je Een Macbook Air Resetten?

Hoe moet je een MacBook Air resetten?

Mac naar fabrieksinstellingen

  1. Herstart je Mac via het Apple-menu, en hou de toetscombinatie 'Command + R' ingedrukt;
  2. Kies voor 'Schijfhulpprogramma' en klik vervolgens op je opstartschijf aan de linkerkant van het scherm;
  3. Ga naar het tabblad 'Wis'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe ga ik terug naar fabrieksinstellingen?

Ga naar 'Instellingen > Privacy > Fabrieksinstellingen herstellen' en klik door totdat je Android-toestel start met het leegmaken van de opslag. Wat dit betreft, wat kan je doen met een oude mac? Wat te doen met een oude Mac?

  1. Verkoop je oude Mac tweedehands.
  2. Geef je oude Mac weg aan iemand.
  3. Maak van je oude Mac een multimedia center.
  4. Bouw je eigen NAS op je oude Mac.
  5. Gebruik de Mac als testmachine.
  6. Maak je oude Mac een typemachine.
  7. Maak de oude Mac de "familie"-Mac.
  8. Draai je eigen web server op een oude Mac.

Wat moet je doen als je MacBook niet meer aan gaat?

Als uw MacBook niet aangaat, controleer dan eerst de MagSafe adapter om te zien of het lampje groen of oranje is. Als het oranje is, betekent dit dat de adapter geen stroom krijgt van het stopcontact. Probeer hem op een ander stopcontact aan te sluiten om te zien of dat het probleem oplost. Als het lampje groen is, betekent dit dat de adapter stroom krijgt, maar dat de MacBook nog steeds niet aangaat. Probeer in dat geval de SMC te resetten. Om dat te doen, sluit je je MacBook af, haal je de adapter uit het stopcontact en verwijder je de batterij. Houd de aan/uit-knop 5 seconden ingedrukt en laat hem dan los. Sluit de stroomadapter en de batterij weer aan, druk dan op de aan/uit-knop om je MacBook aan te zetten. Als hij nog steeds niet aangaat, moet u hem misschien naar een Apple Store of een erkende dienstverlener brengen voor een verdere diagnose. Wat is mijn iMac waard? De waarde van uw iMac hangt af van een aantal factoren, waaronder het model, de staat, de leeftijd en de accessoires. Over het algemeen zullen nieuwere modellen en modellen in goede staat meer waard zijn dan oudere modellen en modellen in slechte staat. Als je de originele doos en accessoires hebt, draagt dat ook bij aan de waarde. U kunt online sites zoals eBay of Craigslist raadplegen om een idee te krijgen van wat soortgelijke modellen kosten.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, wat is mijn beheerderswachtwoord mac?

Ga naar  > Systeemvoorkeuren. Klik vervolgens op 'Gebruikers en groepen'. Klik linksonder op het hangslot en vul je beheerderswachtwoord in om de opties te ontgrendelen. Is alles weg na fabrieksinstellingen? Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt.

Hoe zet ik mijn Samsung terug naar fabrieksinstellingen?

Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.

  1. 1 Veeg naar boven om toegang te krijgen tot je apps en tik vervolgens op "Instellingen".
  2. 2 Tik op "Algemeen beheer".
  3. 3 Tik op "Resetten".
  4. 4 Tik op "Fabrieksgegevens herstellen".
  5. 5 Tik op "Resetten".
Hoe maak je je telefoon helemaal leeg? Zo werkt het: Open de 'Instellingen'-app en druk op 'Algemeen'. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen' en, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.

Waar kan ik mijn oude iMac inleveren?

Bij Apple kun je heel makkelijk je devices inleveren en laten recyclen.

Door Alleyne Sanzotta

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je telefoon resetten? :: Hoe doe je hard reset iPhone 7?
Handige links