Huis > W > Wat Kan Ik Koppelen Aan Google Nest?

Wat kan ik koppelen aan Google Nest?

Bekijk hieronder een lijst met speakers die geschikt zijn om met Google Home te koppelen:

  • Google Home-apparaten (Google Home, -Mini en -Max)
  • Chromecast 3.
  • Chromecast Ultra.
  • Chromecast Audio.
  • Tv's en speakers (met ingebouwde Chromecast functionaliteit)
  • Google Assistant speakers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Kan ik Ring deurbel aansluiten op bestaande bel?

Opmerking: als je de Ring Doorbell 2 aansluit op een bestaande deurbel, is een transformator met een spanning van 8-24 VAC vereist. Als de bedrading rechtstreeks op een transformator wordt aangesloten, moet een weerstand worden gebruikt. Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 2 totdat deze vastklikt. Kan Ring op meerdere telefoons? Wil je meerdere apparaten (tablet, andere telefoon, enz.) gebruiken om je Ring-apparaten te bedienen? Download dan de Ring-app op andere apparaten en meld je aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Ring-app.

Welke app voor Ring deurbel?

Er zijn een paar verschillende apps die gebruikt kunnen worden voor een Ring deurbel. De Ring app is de officiële app van het bedrijf en het is wat wordt gebruikt om de deurbel in te stellen en te beheren. De Ring-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Er is ook een Ring-app voor Windows 10. Daarvan, wat is de beste video deurbel? Er zijn veel geweldige videodeurbellen op de markt, maar de beste voor uw specifieke behoeften kan variëren. Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een videodeurbel zijn:
-Uw budget
-De functies die voor u het belangrijkst zijn
-De grootte en stijl van de deurbel
-Het installatiegemak
Enkele van de beste videodeurbellen op de markt zijn de Ring Video Doorbell, de SkyBell HD Video Doorbell en de August Doorbell Cam.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe werkt EUFY met Google Home?

Eufy deurbel Google Home

Stappenplan voor koppeling van Eufy deurbel Google Home:

  1. Open de Google Home app.
  2. Klik op + en druk op apparaat instellen.
  3. Klik op: 'Heb je al iets ingesteld? '
  4. Zoek EufyHome op in de lijst en koppel deze met de Google Home app.
Wat kost een deurbel met camera?
NaamPrijsBestellen
Google Nest Hello Deurbel€ 219,99Bekijken
Ring Video Deurbel 3€ 165,-Bekijken
Xecurity X-One video deurbel€ 79,95Bekijken
Shine video deurbel€ 89,95Bekijken

Wat is het bereik van een Ring deurbel?

De bewegingssensoren in de Ring Video Doorbell 2 zijn ontworpen om tot 180 graden horizontaal en tussen 1,5 tot 9 meter vanaf de armatuur te detecteren. Ook zijn ze gevoeliger voor horizontale bewegingen in het detectiegebied dan voor verticale bewegingen. Hoe betaal je een Ring abonnement? Ring biedt een paar verschillende abonnementen aan: Basic, Plus en Protect. Basic geeft u toegang tot Ring-apparaten en functies zoals live streaming, bewegingswaarschuwingen en video-opname. Plus geeft u alle functies van Basic, plus professionele bewaking en cellulaire back-up. Protect geeft u alle functies van Plus, plus uitgebreide garanties en kortingen op Ring-apparaten. U kunt uw abonnement maandelijks of jaarlijks betalen.

Heb je wifi nodig voor Ring?

Nee, je hebt geen wifi nodig voor Ring. De Ring app werkt zonder wifi zolang je een dataverbinding op je telefoon hebt.

Door Devondra Gilgour

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn ring van mijn vinger af? :: Wat is beter Ring of Google nest?
Handige links