Huis > H > Hoe Werkt De Wandel Nl App?

Hoe werkt de wandel NL app?

De wandel.nl app biedt jou de mogelijkheid om vanaf iedere gewenste locatie te gaan wandelen en de gelopen kilometers te registreren. De app geeft je inzicht in al jouw wandelstatistieken. Daarnaast wordt je ook beloond voor jouw wandelprestaties. In de app vind je ook de wandelagenda terug.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Welke GPS voor wandelen?

Inhoud artikel

  • Garmin eTrex 10: Beste instapmodel voor beginnende wandelaars.
  • Garmin eTrex Touch 35: Meest populaire wandel-gps voor recreatief gebruik.
  • Garmin Oregon 750T: Beste wandel-gps met camera.
  • Garmin Oregon 700: Beste wandel-gps met TrackBack-functie.
  • Garmin Montana 610 : Beste wandel-gps met groot scherm.
En nog een vraag, wat is beter runkeeper of strava? Persoonlijk vinden wij de Strava App de beste App voor tijdens het hardlopen. Dit omdat wij vinden dat Strava qua gebruiksvriendelijkheid net wat beter is dan Runkeeper. Onder hardlopers merken wij dat Strava meer wordt gebruikt dan Runkeeper. Wel kan gezegd worden dat Strava en Runkeeper zeer aan elkaar gewaagd zijn.

Wat kost Runkeeper?

Runkeeper is een gratis app met een premium abonnementsoptie. Het premium abonnement geeft gebruikers toegang tot meer gedetailleerde gegevens en inzichten, evenals aangepaste coachingsplannen. Premium abonnementen kosten $9,99 per maand, of $39,99 per jaar. Welke hardloop app is gratis? Er zijn veel gratis hardloopapps beschikbaar, zoals Endomondo, Runkeeper en Nike+ Run Club. Elke app heeft verschillende functies, dus het is belangrijk om er een te kiezen die het beste bij je behoeften past. Sommige apps houden bijvoorbeeld je afstand en tempo bij, terwijl je met andere apps je route in kaart kunt brengen en kunt zien waar je hebt gelopen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Bovendien, wat is een goede simpele stappenteller?

De Huawei Band 4 is een fijne simpele stappenteller, met deze polsband kan ik makkelijk mijn stappen, verbrandde aantal calorieën en afgelegde afstand bijhouden. Niet alleen is deze activity tracker fijn en makkelijk in gebruik, maar ik kan er ook mee zwemmen! Wat dit betreft, is stappenteller gratis? Een gratis stappenteller betreft in veel gevallen een applicatie voor Android of iOS. Deze installeer je dus je smartphone. Kijk even goed op je toestel want in sommige gevallen zit hier al een stappenteller op. Bijvoorbeeld wanneer je een Samsung smartphone hebt: de Samsung Health bevat een stappenteller.

Mensen vragen ook: hoeveel km is 10 000 stappen?

10.000 stappen per dag staat gelijk aan het lopen van 7 à 8 kilometer. Als je 5 kilometer per uur wandelt, dan ben je ongeveer 1,5 uur bezig om de 10.000 stappen te halen. En dat betekent doorstappen. Maar die stappen hoef je natuurlijk niet achter elkaar te zetten, maak gewoon gedurende de dag meters! Hoe lang duurt een wandeling van 5 km? Een wandeling van 5 km is ongeveer 3,1 mijl. De gemiddelde persoon doet daar ongeveer 45 minuten over.

Hoeveel km per uur kun je wandelen?

De gemiddelde persoon kan ongeveer 3 tot 4 mijl per uur lopen.

Door Chavez

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Runkeeper of Strava? :: Wat is de beste gratis Wandelapp?
Handige links