Huis > W > Wat Is Een Goede App Om Te Wandelen?

Wat is een goede app om te wandelen?

De 9 beste wandel en outdoor apps

  • Strava. Fietsers en hardlopers zullen deze app waarschijnlijk wel kennen, maar sinds de laatste updates kun je deze app voor nog meer outdoor activiteiten gebruiken.
  • ViewRanger.
  • Wandelen.
  • Galileo.
  • Natuur in Nederland.
  • Maps.me.
  • Kamperen.
  • Rustastic Altimeter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Wat is de beste gratis Wandelapp?

Beste wandelapps op je smartphone | Android & iPhone

  • App Wandelen. Inmiddels gebruiken meer dan 100.000 wandelaars de app met de korte en krachtige naam 'Wandelen'.
  • Natuur Routes. De gratis applicatie Natuur Routes is ontwikkeld door Natuurmonumenten.
  • Abellife.
  • Natuur in Nederland.
  • Vitens Wandelapp.
Waar heb ik gewandeld? De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

Dus, kun je runkeeper gratis gebruiken?

Ja, je kunt Runkeeper gratis gebruiken. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, en er zijn geen abonnementskosten. Er zijn echter enkele functies die alleen beschikbaar zijn met een betaald abonnement. Mensen vragen ook: hoeveel kilometer heb ik gewandeld? Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, zoals iemands lengte, gewicht en staplengte. Over het algemeen loopt iemand ongeveer 2.000 stappen per kilometer. Als iemand dus wil weten hoeveel kilometer hij heeft gelopen, kan hij gewoon zijn aantal stappen nemen en dat delen door 2.000.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Bovendien, wat is de beste gratis stappenteller app?

stappentellerapps

Beste gratis stappenteller-apps voor Android

  1. Stappenteller – Pedometer & Calorieteller.
  2. Pacer: Pedometer & Gewichtsverlies Coach.
  3. Fitbit.
  4. Walkr.
  5. Google Fit.
Hoeveel km heb ik gelopen app? Wandelen met Strava

Voor iedereen die graag ver wandelt én dit bij wil houden, is daar Strava. In deze wandel app kun je precies zien welke route je op een dag gelopen hebt. Zie hoe lang je onderweg bent geweest en hoeveel kilometer je afgelegd hebt.

Daarvan, is er een app voor wandelknooppunten?

Wandelknooppunt is gratis te downloaden voor Android en iOS. Wat is de beste gps voor wandelen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een GPS voor wandelen zijn de levensduur van de batterij, duurzaamheid, functies en prijs.
Enkele populaire GPS-toestellen voor wandelen zijn de Garmin eTrex 10, de Magellan eXplorist 610 en de Bushnell BackTrack D-Tour.

Dus, hoe looproute berekenen?

Er zijn een paar verschillende manieren om looproutes te berekenen, afhankelijk van de specifieke informatie die u zoekt.
Als u de kortste wandelroute tussen twee punten wilt berekenen, kunt u een hulpmiddel zoals Google Maps of MapQuest gebruiken. Voer gewoon de begin- en eindlocatie in, en de tool geeft u een routebeschrijving en een schatting van de afstand.
Als u wilt berekenen hoeveel calorieën u verbrandt door een bepaalde afstand te lopen, kunt u een caloriecalculator gebruiken. Voer uw gewicht in en de afstand die u gaat lopen, en de calculator geeft een schatting van het aantal calorieën dat u zult verbranden.
Als u wilt berekenen hoeveel tijd het u kost om een bepaalde afstand te lopen, kunt u een hulpmiddel als MapQuest of Google Maps gebruiken. Voer de begin- en eindlocatie in, en de tool geeft u een geschatte reistijd.

Door Jaylene

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je snelheid berekenen? :: Welke hardloop app is gratis?
Handige links