Huis > H > Hoe Lang Gaat Batterij S9 Mee?

Hoe lang gaat batterij S9 mee?

Samsung Galaxy S9 is in maart 2018 uitgebracht Deze heeft een Exynos 9810 processor (Europa) en 3000 mAh batterij. Het betreft hier een niet verwijderbare Li-Ion accu. Deze heeft een spreektijd een accuduur van ongeveer 22 – 23 uur. Bij het continu afspelen van video's gaat de batterij Ruim 15 uur mee.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat is het verschil tussen de Samsung S10 en de S10 Plus?

De S10 Plus heeft een groter, 6,4 inch scherm. De resolutie is hetzelfde als bij de S10, Quad HD+ dus. Het grote verschil is dat de dubbele selfie camera in de bovenhoek meer ruimte inneemt dan bij de S10. In de praktijk heb je hier weinig last van, omdat de toestellen vrij langwerpig zijn. Daarvan, wat is het verschil tussen samsung s10 plus en s20 plus? De S20 Plus heeft een krachtigere processor en meer werkgeheugen. Je hebt niet 8 maar 12 GB en zo schakel je extra snel tussen apps. Daarnaast gaat de telefoon heel wat langer op een lading mee. De batterij is met 4500 mAh namelijk een slag groter dan die van de S10 Plus, die 4100 mAh inhoud heeft.

Wat is een Samsung S10 plus waard?

De Samsung Galaxy S10+ is de nieuwste high-end telefoon van de Koreaanse fabrikant, en het is een van de beste Android-telefoons die je nu kunt kopen. Het heeft een prachtig, gebogen OLED-scherm, een snelle processor en een uitstekende camera. Bovendien is het een van de eerste telefoons die de nieuwe DeX-modus van Samsung ondersteunt, waarmee je de telefoon als desktopcomputer kunt gebruiken.
Dus, hoeveel is de Galaxy S10+ waard? Dat hangt af van een paar factoren, waaronder welke opslagoptie je kiest en of je hem ontgrendeld of van een provider koopt.
Als je het 128GB ontgrendelde model koopt, kost het je 999,99 dollar. Voor het ontgrendelde 512GB-model betaalt u $1.249,99. Als u een microSD-kaart wilt toevoegen voor meer opslagruimte, kunt u dat doen, maar dat kost u $ 149,99 extra.
Als je de Galaxy S10+ bij een provider koopt, moet je iets meer betalen. AT&T verkoopt het 128GB-model voor 1.029,99 dollar, terwijl het 512GB-model je 1.279,99 dollar kost. T-Mobile biedt een iets betere deal: het 128GB-model kost 899,99 dollar en het 512GB-model kost 149,99 dollar.
Verizon is de duurste optie, waarbij de 128GB Galaxy S10+ $999,99 kost en het 512GB-model maar liefst $1.349,99 kost.
Dus, daar heb je het. De Galaxy S10+ is een geweldige telefoon, maar hij is niet goedkoop. Als u op zoek bent om wat geld te besparen, kunt u overwegen om het van een provider te kopen in plaats van ontgrendeld. Dienovereenkomstig, hoeveel inch samsung s8? Er zijn vijf verschillende formaten van de Samsung S8, dus het hangt er echt vanaf op welk formaat je doelt. Het kleinste formaat is de S8 met een 5,8 inch scherm, gevolgd door de S8 Plus met een 6,2 inch scherm. Er zijn ook twee speciale editie maten- de S8 Active met een 5,8 inch scherm en de S8 Plus met een 6,2 inch scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen een samsung s10 en s10e?

Het grootste verschil tussen de twee toestellen zit 'm in het scherm. De Samsung Galaxy S10 heeft een 6,1 inch-scherm met QHD-resolutie, terwijl het S10e-scherm 'slechts' 5,8 inch meet en een full hd-resolutie heeft. Wel hebben ze beide een amoled-paneel, wat voor heldere, levendige kleuren zorgt. Dienovereenkomstig, hoe oud is de s10?

Fabrieksgarantie1 jaar
Aangekondigd20 februari 2019
Releasedatum

Hoeveel inch is een Samsung S10e?

Het beeldscherm van de S10e is 5.8 inch groot en maakt gebruik van een Dynamic AMOLED-paneel. Je kunt ook vragen waarom is scherm vervangen zo duur? Er zijn een paar redenen waarom schermvervangingen duur kunnen zijn. Eén reden is dat het scherm meestal een van de duurste onderdelen van de telefoon is. Een andere reden is dat het vervangen van een scherm een zeer delicaat en tijdrovend proces kan zijn, wat de kosten kan verhogen. Ten slotte omvatten veel telefoonfabrikanten geen dekking voor schermvervanging in hun standaardgaranties, dus als je een vervanging nodig hebt, moet je die misschien uit eigen zak betalen.

Bovendien, hoeveel kost een scherm reparatie mediamarkt?

De kosten van een schermreparatie bij Mediamarkt variëren afhankelijk van het type toestel en de omvang van de schade. Een gebarsten iPhone scherm kan bijvoorbeeld tot €149,99 kosten om te repareren, terwijl een beschadigd Samsung Galaxy scherm €119,99 kan kosten.

Door Marlette Cribbs

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik de Samsung S22 uit? :: Kun je een laptop traceren?
Handige links