Huis > W > Wat Kan Samsung S21 Allemaal?

Wat kan Samsung S21 allemaal?

S21 Ultra 5G heeft quadcamera. Er is een hoofdcamera van 108 megapixel waarmee je HDR-foto's van 12-bit maakt en opnames met 60fps in 4K-kwaliteit. Het is ook mogelijk RAW-materiaal te schieten. De Space Zoom is ook terug: je kunt wel 100x inzoomen met Samsungs toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Is de S21 plus waterdicht?

Dus: is de Galaxy S21 waterdicht? Net als bij veel andere Samsung topmodellen luidt het antwoord: neen. Maar de toestellen hebben wel degelijk een IP68-certificatie. Dat wil zeggen dat ze een half uur op anderhalve meter diepte kunnen liggen, zonder kapot te gaan. Kunnen er 2 simkaarten in een Samsung S21? Instellingen voor Dual sim kiezen in Samsung Galaxy S21 5G Android 11.0. Wanneer je twee simkaarten in je telefoon plaatst, kun je bellen en berichten versturen en ontvangen via beide simkaarten. Bovendien kun je een standaard simkaart kiezen voor het gebruik van mobiele data.

Dienovereenkomstig, heeft samsung s21 een screen protector?

Nee, de Samsung S21 wordt niet geleverd met een screenprotector. Is de Samsung S21 goed? De Samsung S21 is een goede telefoon. Het heeft veel functies en is zeer gebruiksvriendelijk.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Hoe lang gaat de S21 mee?

Bij regulier gebruik heeft de S21 een accuduur van zo'n 10 uur. Dat is boven gemiddeld goed. Kan Samsung Galaxy S21 onder water? Samsung heeft bij de Galaxy S21-serie aankondiging bekend gemaakt dat het toestel waterdicht is. Hiermee moet het toestel het een half uur onder water houden. Iemand heeft zijn aquarium gevuld en de proef op de som genomen, en dat in een mooie livestream.

Dit in overweging nemend, is de s21 waterproof?

Galaxy S21 al 11 dagen in water

Sinds dat toestel beschikken alle topmodellen in de Galaxy S-serie over een IP67- of IP68-certificatie. Dat is bij de Galaxy S21 serie niet anders – ook deze toestellen kunnen onder de juiste omstandigheden water goed buiten de deur houden.
Mensen vragen ook: is de samsung a21 waterdicht? De Samsung A21 is niet waterdicht.

Hoe schakel ik tussen 2 simkaarten?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u kunt wisselen tussen twee SIM-kaarten op een telefoon met dubbele SIM-kaart:
Open de SIM-kaartlade. Als je een SIM-tool nodig hebt om de lade te openen, zoek dan naar een klein gaatje bij de lade. Hier kunt u de SIM-tool insteken om de lade uit te werpen.
Verwijder de SIM-kaart in de lade. Als uw telefoon een microsimkaart gebruikt, zorg er dan voor dat u de kleine plastic adapter niet verliest.
Plaats de tweede SIM-kaart in de lade. Gebruik de adapter als uw telefoon een microsimkaart gebruikt.
Plaats de SIM-kaartlade terug en sluit deze.

Door Halie Cantin

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel je tussen 2 simkaarten? :: Hoe zet ik de Samsung S22 uit?
Handige links