Huis > H > Heeft De Verbinding Geweigerd?

Heeft de verbinding geweigerd?

Start jouw router opnieuw op. Wis de cache van je browser. Controleer je proxy-instellingen en pas ze aan indien nodig. Schakel antivirus- en firewall-software tijdelijk uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat betekent het als de server onvindbaar is?

Als u een probleem ondervindt bij het verbinden met een website, kunt u foutmeldingen als Server niet gevonden zien. Dit artikel beschrijft hoe u problemen kunt oplossen die deze fout veroorzaken. Voor het oplossen van overige problemen, zie Foutmelding bij het laden van websites. Waarom kan Safari de server niet vinden? Als uw computer of netwerk door een proxyserver of firewall wordt beschermd, controleert u de netwerk- en Internetinstellingen in het Configuratiescherm. Bij onjuiste instellingen kan Safari mogelijk geen verbinding maken met bepaalde websites. Mogelijk is de webpagina niet geschikt voor Safari-gebruikers.

Vervolgens, kan geen verbinding maken met wifi op ipad?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met wifi op uw iPad. Controleer eerst of de wifi-router is ingeschakeld en of u zich binnen het bereik van het signaal bevindt. Als de router is ingeschakeld en je nog steeds problemen hebt met de verbinding, probeer dan je iPad opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet je misschien je netwerkinstellingen opnieuw instellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Netwerkinstellingen resetten. Wat is fout 101? Fout 101 is een foutcode die aangeeft dat een bepaald netwerkpakket niet kan worden verzonden of ontvangen. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende problemen, waaronder een slechte verbinding, een probleem met het netwerkapparaat of een conflict met een ander programma. Soms kan fout 101 ook worden veroorzaakt door een corrupte of beschadigde netwerkdriver.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Trouwens, wat te doen bij serverfout?

Vaak kunnen deze fundamentele stappen voor probleemoplossing helpen bij het snel oplossen van deze problemen:

  1. Wis het cachegeheugen en de cookies van de browser of app.
  2. Probeer toegang te krijgen tot de privé-/incognitomodus van de browser.
  3. Start je apparaat opnieuw op.
  4. Installeer de app opnieuw.
Mensen vragen ook: kan geen contact maken met de server? Deze fout betekent dat uw apparaat geen verbinding kan maken met de mailserver van uw provider. Het kan van alles zijn: geen netwerk, een onderbroken of onstabiel netwerk, of zelfs een goede internetverbinding in het algemeen, maar het onvermogen om de mailserver van uw specifieke provider te bereiken.

En nog een vraag, hoe maak ik verbinding met de server?

Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.
Daarvan, wat is het gevaar van een niet beveiligde site? Het gevaar van een niet-veilige site is dat hij gehackt kan worden. Een hacker kan toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens, waaronder uw wachtwoorden, creditcardgegevens en bankrekeninggegevens. Ze kunnen uw computer ook gebruiken om aanvallen op andere computers uit te voeren.

Wat dit betreft, hoe kun je zien of een site veilig is?

Er zijn een paar manieren om te zien of een site veilig is. Eén manier is te zoeken naar "https" aan het begin van de URL. Dit geeft aan dat de site een beveiligde verbinding gebruikt. Een andere manier om te zien of een site veilig is, is te zoeken naar een hangslotje in de adresbalk van de browser. Dit geeft aan dat de site een beveiligde verbinding gebruikt en dat de browser de identiteit van de site heeft geverifieerd.

Door Emilie Goralski

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet Safari het niet meer? :: Waarom kan Safari geen beveiligde verbinding tot stand brengen?
Handige links