Huis > W > Wat Is De Meest Recente Versie Van Safari?

Wat is de meest recente versie van Safari?

BesturingssysteemVersie besturingssysteemLaatste Safariversie
Mac OSOS X 10.11 "El Capitan"11.1.2 ()
macOS 10.12 "Sierra"12.1.2 ()
macOS 10.13 "High Sierra"13.1.2 ()
macOS 10.14 "Mojave"14.1.2 (13 september 2021)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Waar is mijn Safari gebleven?

Als het icoontje van Safari verdwenen is van het beginscherm, dan is het mogelijk dat er beperkingen zijn ingesteld. Om dit te controleren en uit te zetten dien je te gaan naar: Instellingen > Algemeen > Beperkingen Als hier om een code gevraagd wordt, dan is beperkingen ingeschakeld. Bovendien, hoe krijg ik safari terug op mijn iphone? Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd

  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.

Hoe krijg ik mijn oude Safari terug?

Ervan uitgaande dat u wilt terugkeren naar een vorige versie van Safari:
1. Open de App Store op uw Mac.
2. Klik op het tabblad Updates.
3. Zoek Safari in de lijst met updates en klik op "Bijwerken". Dit brengt Safari terug naar de meest recente versie.
4. Als u wilt terugkeren naar een oudere versie van Safari, opent u de App Store van uw Mac, klikt u op het tabblad Aankopen, zoekt u Safari in de lijst met aankopen en klikt u op "Installeren". Hierdoor wordt de laatste versie van Safari geïnstalleerd die compatibel was met het besturingssysteem van uw Mac. Bovendien, kan je safari resetten? Ja, de Safari kan gereset worden. Om dit te doen, ga naar het Safari menu en selecteer "Reset Safari."

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Je kunt ook vragen wat is nieuw in safari 15?

Sinds iOS 15 heeft Safari een nieuw uiterlijk op je iPhone. De grootste verandering is de veranderde plaats van de adresbalk. Deze vind je nu onderin het scherm, maar je kunt terug naar de oude weergave. Welke versie Safari op iPhone? Hoe Safari-versie te vinden op iPhone, iPad en iPod

  • Vereisten:
  • Stap 1: Haal je iOS-apparaat eruit en open de Safari-app.
  • Stap 2: Navigeren naar W3Schools TryIt Editor.
  • Stap 3: Wijzig de <body> tag hieraan: <body>
  • Stap 4: Tik op de knop Uitvoeren en een waarschuwingsvenster toont de Safari-versie op iPhone, iPod en iPad.

Hoe kan ik mijn Mac updaten?

Kies op je Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Software-update' . Om macOS-updates automatisch te installeren, selecteer je 'Werk mijn Mac automatisch bij'. Hoe krijg ik Safari op beginscherm? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Safari op uw startscherm kunt krijgen. Een manier is om naar uw Instellingen-app te gaan en op het Safari-pictogram te tikken. Hierdoor wordt de Safari-app geopend en kunt u deze toevoegen aan uw startscherm. Een andere manier is om de Safari-app te openen en op de deelknop te tikken. Er verschijnt dan een menu waarmee je de Safari-app aan je startscherm kunt toevoegen.

Hoe zet je Safari op je beginscherm?

Om Safari op uw startscherm te zetten, moet u de Safari-app openen en vervolgens op de knop Delen klikken. Klik vervolgens op de optie Toevoegen aan startscherm. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd de toevoeging van het Safari-pictogram aan uw startscherm te bevestigen. Zodra u op de knop Toevoegen klikt, wordt het Safari-pictogram aan uw startscherm toegevoegd.

Door Yardley Duvel

Vergelijkbare artikelen

Hoe Safari op beginscherm zetten? :: Hoe kan ik Safari stoppen?
Handige links