Huis > K > Kun Je Samsung Internet Verwijderen?

Kun je Samsung internet verwijderen?

Samsung-browser

Druk rechtsboven op de menutoets. Ga naar 'Instellingen'. Kies voor 'Privacy'. Kies voor 'Persoonlijke gegevens verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe Samsung browser uitschakelen?

Internet uitzetten op de Samsung Galaxy

  1. Ga naar het startscherm van je toestel.
  2. Veeg met je vinger vanaf de bovenkant van het scherm omlaag.
  3. Tik op Mobiele gegevens om de functie uit te schakelen. Je kunt nu uitsluitend op internet gaan via WiFi.
Waarom is Samsung Internet gestopt? Dit zijn wat mogelijke oplossingen: 1) Ga naar Instellingen > Apps en zoek de app 'Internet'. Open deze en verwijder de cache (of buffer) en verwijder de gegevens. Dit verwijdert alleen de browsergeschiedenis enz, niet de app zelf.

Wat dit betreft, hoe kan ik zien welke browser ik heb?

Er zijn een paar manieren om te zien welke browser je hebt. Eén manier is om in de instellingen van uw computer te kijken. Een andere manier is om naar de website van de browser te gaan en het versienummer op te zoeken. Daarvan, hoe kom je in je browser? Aangenomen dat u vraagt hoe u een webbrowser start:
Er zijn een paar verschillende manieren om een webbrowser te starten. Eén manier is om op het snelkoppelingspictogram van de webbrowser op het bureaublad te klikken. Een andere manier is te klikken op het snelkoppelingspictogram van de webbrowser in het menu Start (of Startscherm in Windows 8). Een andere manier is om de naam van de webbrowser in te typen in de zoekbalk van het menu Start (of het Startscherm in Windows 8) en vervolgens te klikken op de naam van de webbrowser in de zoekresultaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe kom ik van Bixby af?

Bixby kan je niet verwijderen. Je kan Bixby wel uitschakelen óf de knop programmeren voor een andere taak. Uitschakelen doe je als volgt: 1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen. Welke apps kan ik verwijderen van mijn Samsung? Tóch apps verwijden van je Samsung?

  1. Ga naar Instellingen en dan naar Applicatiebeheer.
  2. Selecteer de app(s) die je wilt verwijderen.
  3. Tik op 'verwijderen'.
  4. Bevestig dat je ze écht wilt verwijderen.

En nog een vraag, hoe kan je samsung free verwijderen?

Er is geen directe manier om Samsung Free volledig te verwijderen of te verwijderen van Galaxy-telefoons. Je kunt het alleen uitschakelen of de huidige instellingen vervangen door Google Discover. Of je Samsung Free nu verkiest of niet, het feit dat je het kunt uitschakelen, zou je op je gemak moeten stellen. Hoe kan ik 4G uitschakelen? De meest gebruikelijke manier om 4G uit te schakelen is door naar de instellingen van uw telefoon te gaan en te zoeken naar de optie "Cellular Data" of "Mobile Data". Als je die eenmaal hebt gevonden, kun je hem gewoon uitschakelen. Dit zal 4G data uitschakelen voor alle applicaties op uw telefoon.

Bovendien, wat is de browser van mijn mobiele telefoon?

De browser op een mobiele telefoon is de softwaretoepassing die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het internet. De meest gebruikte browsers zijn Google Chrome, Safari en Firefox.

Door Branscum

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste webbrowser voor Android? :: Welke draadloze oortjes voor Samsung?
Handige links