Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Samsung S21 Fe En S21?

Wat is het verschil tussen Samsung S21 Fe en S21?

Het enige verschil in display is met het blote oog niet op te merken en dus verwaarloosbaar: omdat het scherm van de Galaxy S21 FE iets groter is, en de resolutie hetzelfde is gebleven, is de pixeldichtheid lager dan bij de Galaxy S21. Het design van beide telefoons is, op de afmetingen na, nagenoeg hetzelfde.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat is een Fan Edition Samsung?

Met de Samsung Galaxy S20 Fan Edition brengt Samsung de luxe S20-serie naar een wat betaalbaarder prijspunt. Het toestel heeft eigenschappen als een IP68-rating voor waterdichtheid, een telecamera met 3x optische 'zoom' en draadloos opladen, die je voor dit bedrag niet vaak aantreft. En nog een vraag, waar staat fe voor? Samsung heeft een nieuwe versie van de Galaxy S20-smartphone gepresenteerd. De S20 FE lijkt met de 32 megapixel-selfiecamera en frisse kleuren meer op jongeren gericht. De Samsung Galaxy S20 FE verschijnt in zes kleuren en in versies met of zonder ondersteuning voor 5G. FE staat voor 'Fan Edition'.

Daarvan, welke camera is beter samsung s20 of s21?

De Samsung S20 en S21 zijn allebei geweldige camera's. De S21 heeft een iets betere camera, met een hogere resolutie en een betere zoom. Welke S21 is het beste? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke toepassing en de eisen van de gebruiker. Enkele zaken die in aanmerking moeten worden genomen bij de keuze van een S21 zijn het frequentiebereik, de belastbaarheid, het ruisgetal en de lineariteit.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Bovendien, waarom kiezen voor s21?

De Samsung S21 Ultra is duidelijk het toptoestel uit deze serie. Dit zien we vooral terug in het scherm en de camera's. Zo heeft de S21 Ultra een haarscherp quad hd scherm, terwijl je op het full hd scherm van de S21 Plus minder details ziet. Met de S21 Plus maak je al mooie foto's, maar de Ultra presteert beter. Daarvan, hoe groot is 6.5 inch in cm?

Lengte inchLengte centimeter
4 inch10,16 cm
5 inch12,70 cm
6 inch15,24 cm
7 inch17,78 cm

Hoe groot is 5 6 feet?

VoetenCentimeters
3 ft91.44 cm
4 ft121.92 cm
5 ft152.40 cm
6 ft182.88 cm
Men kan zich ook afvragen: hoe groot is 6.7 inch in cm? 6,7 inch is ongeveer 17,0 cm.

Wat kost de Samsung S20 Plus?

De Samsung S20 Plus kost $999,99.

Door Gant Marque

Vergelijkbare artikelen

Welke Samsung moet ik kiezen? :: Wat is de kleinste S20?
Handige links