Huis > H > Hoe Lang Gaat Batterij Samsung Galaxy S6 Mee?

Hoe lang gaat batterij Samsung Galaxy S6 mee?

In onze browsetest weet de Galaxy S6 het zeven uur en drie kwartier uit te houden. Dat is op zichzelf al een goede score, maar als je bedenkt dat de S6 een quad-hd-scherm en een relatief kleine accu heeft, en deze test voor een telefoon met een amoled-scherm een worst case scenario is, is het helemaal indrukwekkend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat moet je doen als je batterij snel leeg gaat?

Schakel meldingen uit, bijvoorbeeld van WhatsApp-groepsgesprekken. Bij elke melding gaat het scherm aan, en dat kost energie. Gebruik een adblocker en vermijd apps met reclame. Schakel Batterijbesparing (Android), Spaarstand (Samsung), of Energiebesparingsmodus (iPhone) in. Dienovereenkomstig, hoe zie je bij samsung je batterij conditie? Om de Android batterij gezond te houden is het belangrijk 'm niet te overloaden. Met de 'AccuBattery' app kun je zelf instellen tot hoeveel procent je je batterij wilt opladen en krijg je een melding als het zo ver is.

Hoe komt het dat mijn telefoon zo snel leeg is?

Er zijn een paar redenen waarom de batterij van je telefoon sneller leegloopt dan normaal. Een mogelijkheid is dat je te veel apps op de achtergrond hebt draaien, wat de batterij kan belasten. Een andere mogelijkheid is dat een van uw apps meer batterijstroom gebruikt dan zou moeten. Je kunt controleren welke apps de meeste batterijstroom verbruiken door naar het menu Instellingen te gaan en Batterij te selecteren. Als je een app ziet die ongewoon veel stroom verbruikt, kun je proberen de app geforceerd te sluiten of de installatie ervan ongedaan te maken. Hoe gaat je telefoon batterij het langst mee? Hier zijn enkele tips om de levensduur van de batterij van uw telefoon te verlengen:
Verminder de helderheid van het scherm of gebruik automatische helderheid
-Verminder de time-out van het scherm
-Zet de draadloze verbinding uit als je hem niet gebruikt
-Verminder de updates van apps
-Verwijder ongebruikte apps
-Gebruik de energiebesparende modus
-Vermijd extreme temperaturen

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe lang gaat een batterij van Samsung mee?

Hoe lang gaat de batterij van een smartphone echt mee? Het aantal ladingen dat een smartphone-batterij meegaat ligt gemiddeld genomen tussen de 500 en 1500 ladingen. En uiteraard zult u zo dicht mogelijk bij de 1500 willen komen. Wat kost een nieuwe batterij voor een Samsung telefoon? batterijtelefoon

Kosten

ModelBij SamsungBij Anderen
Samsung S6 Edge€ 59€ 40
Samsung S6 Edge Plus€ 59€ 40
Samsung S5€ 49€ 39
Samsung S5 Mini€ 49€ 39

Men kan zich ook afvragen: wat is de beste tijd om een nieuwe telefoon te kopen?

De beste tijd om de voorganger van een nieuw model telefoon te kopen, is ongeveer een maand voordat het nieuwste model uitkomt. Dat is namelijk meestal het moment waarop winkeliers kortingen aanbieden om van hun voorraad af te komen. Diezelfde kortingen zijn soms nóg hoger direct nadat een nieuw model op de markt komt. Daarvan, welke apps trekken batterij leeg? In het algemeen kan elke app die veel CPU-kracht gebruikt uw batterij snel leegmaken. Hieronder vallen apps die constant op de achtergrond draaien, zoals e-mail- of berichtenapps. Andere boosdoeners die de batterij leegtrekken zijn onder meer videostreaming-apps, apps voor sociale media en zelfs bepaalde soorten games. Als je merkt dat je batterij sneller leegloopt dan normaal, kijk dan welke apps je het meest gebruikt en kijk of er een manier is om het gebruik ervan te verminderen.

Vervolgens, hoe kun je je batterij verbeteren?

Er zijn een paar manieren om je batterij te verbeteren:
1. Gebruik een batterijhouder of verlengde batterij. Dit zal meer capaciteit aan uw batterij toevoegen, waardoor u langer kunt gaan zonder te hoeven opladen.
2. Schakel onnodige functies uit. Zaken als Bluetooth, GPS en een altijd ingeschakeld scherm verbruiken veel stroom en kunnen de levensduur van uw batterij verkorten. Zet ze alleen aan als je ze nodig hebt.
3. Houd de helderheid van je scherm laag. Een helderder scherm verbruikt meer stroom en trekt je batterij sneller leeg.
4. Gebruik de energiebesparende modus. Deze modus beperkt achtergrondactiviteiten en meldingen om energie te besparen.
5. Vermijd het gebruik van batterij-intensieve apps. Apps zoals games, videostreaming en augmented reality kunnen uw batterij belasten. Als je ze moet gebruiken, doe dat dan voor kortere periodes.
6. Laad uw batterij regelmatig op. Idealiter moet u uw batterij ten minste eenmaal per week tot 100% opladen. Zo blijft hij gezond en gaat hij langer mee.
7. Houd uw telefoon koel. Hitte kan uw batterij beschadigen, dus laat hem niet in direct zonlicht of in een hete auto liggen.
8. Gebruik een app als Greenify om je batterijgebruik te beheren. Greenify zet apps in slaapstand als ze niet worden gebruikt, zodat ze niet op de achtergrond draaien en je batterij leegmaken.

Door Haig Kordsmeier

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je je batterij leeg? :: Hoe zet ik mijn Samsung telefoon aan?
Handige links