Huis > W > Wat Is Mute Modus?

Wat is mute modus?

Als het belsignaal is ingeschakeld, hoort u beltonen en waarschuwingen. In de stille modus hoort u deze niet, maar de iPhone kan wel nog geluid afspelen, bijvoorbeeld wanneer u muziek of video's afspeelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je donkere modus uit?

Ga naar de instellingen van uw toestel als u een hogere versie van het besturingssysteem gebruikt. Om de donkere modus in te schakelen, tikt u op Donker. Om de donkere modus uit te schakelen, tikt u op het licht.

Hoe zet je WhatsApp meldingen aan?

Pas de instellingen voor meldingen zo aan op een Android-toestel:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.
En nog een vraag, hoe kun je bellen via whatsapp uitzetten? Hiervoor ga je in WhatsApp Business naar je instellingen > meldingen. Scroll naar beneden tot je bij 'oproepen' uitkomt. Zet hier 'beltoon' op stil en 'trillen' op uit.

Kan geen inkomende oproepen ontvangen iPhone?

Als u problemen hebt met het ontvangen van inkomende gesprekken op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt controleren. Controleer eerst of uw iPhone is verbonden met een mobiel netwerk. Als u zich in een gebied met slechte mobiele dekking bevindt, kunt u mogelijk geen gesprekken ontvangen.
Controleer vervolgens of Niet storen is ingeschakeld. Als dat het geval is, worden inkomende gesprekken onderdrukt en trilt je iPhone niet. Je kunt Niet storen uitschakelen door naar Instellingen -> Niet storen te gaan.
Zorg er ten slotte voor dat uw iPhone niet in vliegtuigmodus staat. Dan kun je geen oproepen ontvangen. U kunt de vliegtuigmodus uitschakelen via Instellingen -> Vliegtuigmodus. Dit in overweging nemend, kan niet gebeld worden op mijn iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen oproepen kunt ontvangen op uw iPhone. Controleer eerst of uw iPhone niet in de Niet storen-modus staat. Als dat zo is, zult u geen oproepen ontvangen totdat u Niet storen uitschakelt. Een andere mogelijke reden is dat je geen service hebt. Als je geen service hebt, kun je geen oproepen ontvangen. Controleer tenslotte of de persoon die u belt zijn telefoonnummer heeft geblokkeerd. Zo ja, dan kunt u de oproep niet ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik donkere modus uit?

Ga naar de instellingen app op je telefoon en schakel het Donkere thema in of uit.

Dienovereenkomstig, wat betekent een half maantje bij berichten?

Niet storen instellen

Het is mogelijk een periode aan te geven waarbinnen u niet gestoord wilt worden. Bijvoorbeeld wanneer u slaapt. Daarnaast is de optie handmatig aan en uit te zetten. Als de optie actief is ziet u rechtsboven in het scherm een pictogram van een maantje.
Wat gebeurt er als je je telefoon niet op vliegtuigstand zet in het vliegtuig? Aangezien je in vliegtuigmodus niet kan bellen, geen berichten kan verzenden en niet op het internet kan surfen, schakelen heel wat mensen hun toestel gemakshalve gewoon uit. Muziek beluisteren die op je telefoon is opgeslagen kan je echter gerust blijven doen.

Kun je bellen in het vliegtuig?

Nee, je mag niet bellen in het vliegtuig. Alle verbindingen (gsm, bluetooth, wifi) moeten uit omdat je telefoon daarmee potentieel gevaarlijke elektromagnetische straling veroorzaakt. Zo'n beetje alle Europese maatschappijen hebben tegenwoordig hetzelfde beleid. Kan je op 4G in het vliegtuig? Nee, je kunt geen 4G gebruiken in een vliegtuig. De Federal Communications Commission (FCC) vereist dat alle elektronische apparaten in een vliegtuig in "vliegtuigmodus" staan, wat betekent dat ze geen radiosignalen kunnen uitzenden of ontvangen. Dit geldt ook voor cellulaire signalen, dus u kunt de 4G-verbinding van uw telefoon tijdens de vlucht niet gebruiken.

Bovendien, wat schakelt vliegtuigmodus uit?

Er zijn verschillende dingen die de vliegtuigmodus kunnen uitschakelen. Een daarvan is als je een actieve Bluetooth-verbinding hebt. Een andere is als je een actieve NFC-verbinding hebt. Tot slot, als je een actieve Wi-Fi-verbinding hebt, zal dit ook de vliegtuigmodus uitschakelen.

Door Cornish Plackett

Vergelijkbare artikelen

Welke Samsung telefoons komen uit in 2021? :: Wat is het verschil tussen vliegtuigmodus en niet storen?
Handige links