Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen S20 Plus En S20 Fe?

Wat is het verschil tussen S20 Plus en S20 Fe?

De S20 FE is iets kleiner, maar er zit niet veel in. Er is een verschil in de resolutie. De Samsung Galaxy S20+ biedt 3200 x 1440 pixels (524ppi), terwijl de Galaxy S20 FE en Galaxy S21+ 2400 x 1080 pixels (404ppi) bieden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dienovereenkomstig, welke types s20 zijn er?

Over de Samsung Galaxy S20-serie. De S20-serie bestaat uit drie modellen: de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. De S20 is de directe opvolger van de Galaxy S10 en na de S10 Plus is er nu de S20 Plus. Nieuw is de Ultra-versie, met een nóg groter scherm, betere specificaties en hoger prijskaartje. Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen s20 plus en ultra? De S20 Plus is met zijn 6,7 inch al groot, maar het 6,9 inch scherm van de S20 Ultra is nog lastiger te bedienen met één hand. Met de S20 Ultra maak je foto's met meer details en bovendien zoom je een stuk verder in zonder kwaliteitsverlies. Verder is het toestel dankzij het grotere werkgeheugen ook krachtiger.

Wat is het verschil tussen de Samsung S20 en S21?

De Samsung S21 is de nieuwste telefoon in de S-serie van Samsung. De S21 heeft een iets groter scherm dan de S20, en een hogere resolutie. De S21 heeft ook een betere camera, met meer megapixels en betere prestaties bij weinig licht. De S21 is ook iets dunner en lichter dan de S20. Je kunt ook vragen welke samsung moet ik kiezen? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder uw budget, uw voorkeursfuncties en uw algemene behoeften. Enkele van de populairste Samsung-modellen zijn de Galaxy S9, de Galaxy S8 en de Galaxy Note 8.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Bovendien, is de s20 even groot als de s20 fe?

Scherm: groter, maar minder scherp

Gezien het formaat heeft de Samsung Galaxy S20 FE dus ook een groter scherm dan de normale S20. Eerstgenoemde heeft een 6,5 inch-display, terwijl de S20 op 6,2 inch blijft 'steken'. Beide toestellen hebben precies bovenaan in het midden van het scherm een gaatje voor de selfiecamera.
Is de S20 FE goed? Ik raad mensen aan die geïnteresseerd zijn in deze S20 FE om voor de 5G variant te gaan en niet voor de 4g variant! Verbaast over de top kwaliteit van de camera's die erop zitten. Zijn super scherp met veel extra opties. Fijne dubbele speaker en groot scherm wat films kijken en games spelen erg prettig maakt.

Wat kan je met de Samsung S20 Fe?

De Galaxy S20 FE heeft ook een nachtmodus voor betere foto's in het donker en de optie om 8K-video's te maken. De selfiecamera zit – net als bij de normale S20, S20 Plus en S20 Ultra – in een klein gaatje in het scherm en heeft een resolutie van 32 megapixel. Dienovereenkomstig, wat is de kleinste s20? De s20 is de kleinste telefoon in de Samsung Galaxy S-serie. Hij heeft een 5,8-inch scherm en wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 855-processor.

Welk jaar Samsung S20?

De Samsung S20 werd begin 2020 uitgebracht.

Door Hannover

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je allemaal met de S20 ultra? :: Hoe groot is 6.5 inch scherm?
Handige links