Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Samsung Vast Loopt?

Wat moet je doen als je Samsung vast loopt?

Vastgelopen / geen reactie

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn samsung telefoon weer aan?

Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop. Hoe lang duurt een harde reset Samsung? Hou de power button drie tot tien seconden lang ingedrukt. Doe dit totdat het Samsung-logo (of van een andere fabrikant) op je scherm verschijnt.

Dus, wat moet je doen als je samsung s6 niet meer aan gaat?

Als je Samsung S6 niet meer aangaat, is het eerste wat je moet doen de laadpoort controleren op vuil, puin of schade. Als de poort er schoon en onbeschadigd uitziet, probeer dan de oplader aan te sluiten en kijk of de telefoon wel oplaadt. Als de telefoon nog steeds niet aangaat, kun je een harde reset proberen. Voor een harde reset houdt u de aan/uit-knop en de volumeknop 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Als de telefoon na een harde reset niet meer aangaat, is het laatste wat u kunt proberen de telefoon naar een gecertificeerd Samsung-reparatiecentrum te brengen. Trouwens, hoe samsung uitschakelen zonder scherm? Er zijn een paar manieren om een Samsung telefoon uit te schakelen zonder het scherm:
1. Als de telefoon Android 4.4 of lager draait, kunt u het apparaat uitschakelen door naar Instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders te gaan en het vakje naast de app die u wilt uitschakelen uit te vinken.
2. Als de telefoon Android 5.0 of hoger draait, kunt u het apparaat uitschakelen door naar Instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders te gaan en op de knop Uitschakelen te tikken naast de app die u wilt uitschakelen.
3. Als de telefoon Android 6.0 of hoger draait, kunt u het apparaat uitschakelen door naar Instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders te gaan en op de knop Uitschakelen te tikken naast de app die u wilt uitschakelen.
4. U kunt een Samsung-telefoon ook uitschakelen door een fabrieksreset uit te voeren. Hierdoor worden alle gegevens van het toestel gewist, dus zorg ervoor dat u een back-up maakt van belangrijke bestanden voordat u dit doet. Om een Samsung telefoon in de fabriek te resetten, ga je naar Instellingen > Algemeen > Back-up & reset en tik je op de knop Fabrieksgegevens resetten.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat moet je doen als je telefoon vast loopt?

Je telefoon opnieuw opstarten

Als uw telefoon is vastgelopen met het scherm ingeschakeld, houdt u de aan/uit-knop ongeveer dertig seconden ingedrukt om het opnieuw op te starten.
Wat gebeurt er als je je telefoon reset? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Wat te doen als je telefoon niet uitgaat?

Opnieuw opstarten

Door simpelweg de Powerknop van de telefoon ingedrukt te houden en te kiezen voor Afsluiten of Opnieuw Opstarten, gaat de telefoon in zijn geheel uit. Wanneer je deze dan weer opstart, is alles weer zoals het meestal is.
Dit in overweging nemend, wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft? Als uw Samsung-scherm zwart blijft, moet u proberen uw toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet je proberen de batterij en de SIM-kaart eruit te halen en weer terug te plaatsen. Als dat niet werkt, moet je proberen je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Wat moet je doen als je telefoon niet meer reageert Samsung?

Als je telefoon niet meer reageert, kun je een paar dingen proberen. Probeer eerst je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan uw telefoon te resetten. Als uw telefoon nog steeds niet reageert, moet u hem misschien naar een Samsung-servicecentrum brengen.

Door Port

Vergelijkbare artikelen

Hoe plaats je een simkaart in een Samsung? :: Kan je S21 draadloos opladen?
Handige links