Huis > H > Hoe Zet Je Spraak Uit Op Samsung Tv?

Hoe zet je spraak uit op Samsung tv?

Via de instellingen van de TV >> Systeem >> Toegankelijkheid kun je de spraakgids of onderdelen hiervan uitzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Dus, hoe krijg je spraakbediening uit op samsung?

Stappenplan. 1 Druk op de menu-knop van je afstandsbediening. 2 Navigeer naar 'Systeem' en kies voor 'Spraakbediening'. Daar kun je het in- of uitschakelen. Waarom schakelt Samsung tv uit? De Eco Solution-functie schakelt de tv uit om stroom te besparen als er lange tijd geen invoer is. Slaaptimer schakelt de tv uit na een vooraf ingestelde periode. Houd de software van de tv up-to-date.

Men kan zich ook afvragen: wat is een winkelmodus op tv?

Er zijn twee soorten winkels op TV. De eerste staat bekend als een elektronische winkel en stelt de kijkers in staat te bladeren en artikelen te kopen via een catalogus op het scherm. De tweede manier van winkelen staat bekend als een elektronisch winkelkanaal en stelt kijkers in staat om live of vooraf opgenomen programma's te bekijken waarin producten voorkomen die via het kanaal kunnen worden gekocht. Hoe zet je Google spraak uit? Om Google-spraak uit te schakelen, opent u de Google-app en gaat u naar Instellingen. Tik op Spraak. Schakel onder "Spraakuitvoer" "Google-spraak" uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Men kan zich ook afvragen: wat is de menuknop op de afstandsbediening?

Dit is de ronde knop in het midden van het cirkelvormige Menu-gedeelte van uw afstandsbediening. Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit? Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.

Is Bixby ook in het Nederlands?

Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Welke afstandsbediening Samsung? Er zijn een paar verschillende afstandsbedieningen die voor Samsung-tv's kunnen worden gebruikt. De meest gebruikelijke is de Samsung Smart Remote, die is ontworpen om te werken met het smart TV-platform van Samsung. Met deze afstandsbediening kunt u alle functies van de tv bedienen, inclusief het menu, de gids en andere inhoud op het scherm. Andere afstandsbedieningen zijn de Samsung standaard afstandsbediening en de Samsung universele afstandsbediening.

Waarom schakelt mijn tv automatisch uit?

Er zijn verschillende redenen waarom een tv automatisch uitschakelt. Een mogelijkheid is dat de tv is ingesteld op een energiebesparende modus, die kan worden uitgeschakeld door de instellingen te wijzigen. Een andere mogelijkheid is dat de tv oververhit raakt, wat kan worden veroorzaakt door stofophoping of een defect onderdeel. Als de tv oververhit raakt, is het belangrijk om hem uit te zetten en af te laten koelen voordat u hem weer aanzet.

Door Bobker Donahoo

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik CEC op mijn Samsung TV? :: Kan geen verbinding maken met dit netwerk op mobiel?
Handige links