Huis > K > Kan Je Je Scherm Filmen?

Kan je je scherm filmen?

Klik rechts bovenin je scherm op het vergrootglas. Tik daar 'Quicktime' in. Links bovenin, in de bovenste balk van je scherm, komt nu Quicktime te staan. Ga naar 'Archief' en klik op 'Nieuwe schermopname'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Hoe video opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen. Hoe kun je een livestream opnemen? Opnemen

  1. Selecteer maken > scherm opnemenop de navigatiebalk in Stream.
  2. Controleer zo nodig de camera en microfoon van uw apparaat.
  3. Selecteer.
  4. Selecteer Delen.
  5. Wanneer u klaar bent met opnemen, gaat u terug naar het tabblad Microsoft Stream-schermrecorder in uw browser en selecteert u volgende om de opname te bekijken.

Hoe Film je je beeldscherm en jezelf?

Er zijn een paar manieren om je scherm en jezelf te filmen. Eén manier is om een programma als QuickTime Player te gebruiken om je scherm op te nemen. Je kunt dan een webcam gebruiken om jezelf op te nemen. Een andere manier is om een screen capture programma als Snagit te gebruiken. Je kunt dan een webcam gebruiken om jezelf op te nemen of de ingebouwde camera van je computer gebruiken. Hoe kan ik mijn scherm filmen iPhone? Om uw scherm op uw iPhone te filmen, moet u het programma QuickTime Player gebruiken. Zodra QuickTime Player is geopend, moet je je iPhone met een Lightning-kabel op je computer aansluiten. Zodra je iPhone is aangesloten, moet je hem in QuickTime Player als camerabron selecteren. Nadat je iPhone als camerabron is geselecteerd, moet je op de opnameknop drukken om de opname van je scherm te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Trouwens, hoe maak je schermopname op samsung?

Als je het menu Snelle instellingen wilt openen, veeg je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg naar links en tik op schermrecorder. Zodra de afteltimer is afgelopen, zal je telefoon beginnen met het opnemen van wat er op het scherm staat. Kan livestream opgenomen worden? Men kan dan bijvoorbeeld op social media aankondigen dat er een livestream zal worden uitgezonden, waarbij men dan de link deelt waarop de livestream te zien is zodra deze is begonnen. Uiteraard kunnen de beelden ook worden opgenomen, zodat de uitzending uiteindelijk ook nog terug te zien is.

Hoe download je een livestream?

Live videostreams opnemen met OBS Studio. Ga naar de website van OBS. Gebruik de link of typ 'obsproject.com' in de URL-balk van je browser. Klik op Download en klik op je besturingssysteem. Bovendien, kun je een livestream terugkijken? Ja, u kunt een livestream terugkijken door te klikken op de knop "Kijken" op de evenementpagina.

Hoe voeg je schermopname toe?

Er zijn een paar manieren om schermopnames toe te voegen aan uw website of blog. Eén manier is het gebruik van een plugin zoals WP-Screencast. Met deze plugin kunt u uw scherm opnemen en de opname opslaan als een videobestand. U kunt de video dan insluiten op uw site.
Een andere manier om schermopname toe te voegen is door een dienst als Screencastify te gebruiken. Screencastify is een schermopnametool waarmee u uw scherm kunt opnemen en vervolgens de opname met een link kunt delen.
Tot slot kunt u ook een tool als Snagit gebruiken om screenshots te maken en ze vervolgens op te slaan als afbeeldingen. U kunt de afbeeldingen dan uploaden naar uw site of blog en ze insluiten in uw berichten.

Door Rosenthal Smithhart

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je schermopname iPhone 13? :: Hoe MacBook scherm delen met tv?
Handige links