Huis > H > Hoe Video Opnemen?

Hoe video opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe kan ik een live webinar opnemen?

Hoe neem ik een live webinar op? Als u een live webinar wilt opnemen, start u de sessie en klikt u vervolgens op Start Recording (Opname starten – Windows) of Record (Opnemen – Mac). Deze optie staat onder in het Screen Sharing-venster. Klik op Stop Recording (Opname stoppen) wanneer u klaar bent met opnemen. En nog een vraag, hoe maak je een knipsel van je scherm? Het Knipprogramma gebruiken als u een muis en toetsenbord hebt:

  1. Druk Windows op de logotoets + Shift + S. Het bureaublad wordt donkerder wanneer u een gebied voor uw schermopname selecteert.
  2. Rechthoekige modus is standaard geselecteerd.
  3. De schermopname wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

Wat is een Schermknipsel?

Een schermafbeelding is een afbeelding die van uw computerscherm wordt gemaakt. Dit kan handig zijn als u iemand anders wilt laten zien wat er op uw scherm staat, of als u een foto wilt bewaren van wat er op uw scherm staat. Om een schermknipsel te maken, kunt u het knipselgereedschap in Windows gebruiken, of u kunt het ingebouwde screenshotgereedschap op een Mac gebruiken. Hoe maak je een geselecteerde screenshot? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op een computer. De meest gebruikelijke methode is om de knop "Print Screen" op je toetsenbord te gebruiken. Dit maakt een foto van je hele scherm en slaat het op in je klembord. U kunt het dan plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.
Een andere manier om een schermafdruk te maken is het Knipgereedschap. Dit is een programma dat met Windows wordt meegeleverd en waarmee u een deel van het scherm kunt selecteren om vast te leggen. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het in het menu Start en klikt u op de knop "Nieuw". Er verschijnt een klein venster. U kunt dan met uw muis het gebied van uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u klaar bent, klikt u op "Opslaan" en kiest u waar u uw screenshot wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Waarom doet mijn Print Screen het niet?

Daar is een gemakkelijke oplossing voor bedacht: Gebruik de toetscombinatie 'Windows'-toets + Shift + S. Een andere manier om alleen een printscreen van een venster te maken, is de toetscombinatie 'Alt' + Printscreen. Op die manier hoef je niet zelf een rechthoek te tekenen. Kun je een livestream opnemen? Selecteer maken > scherm opnemenop de navigatiebalk in Stream. Controleer zo nodig de camera en microfoon van uw apparaat. om de opname te starten. Vervolgens wordt u gevraagd wat u wilt opnemen: het volledige scherm, een toepassingsvenster of een tabblad in de browser.

Daarvan, kan ik een webinar downloaden?

Download in het webinar dashboard

Klik op je webinar > 'Replay' > 'Download replay' > 'Vraag download aan'. Het duurt ongeveer 30 tot 60 minuten tot de video klaarstaat. Je ontvangt dan een e-mail met de downloadlink.
En nog een vraag, hoe maak ik een snip? Er zijn een paar manieren om een snip, of een kleine snede, te maken. U kunt een scherp mes, een schaar of een stanleymes gebruiken. Bepaal eerst waar u de snede wilt maken. Houd vervolgens het blad van het gekozen snijgereedschap in een hoek van 45 graden ten opzichte van het te snijden oppervlak. Druk op het blad en beweeg het over het oppervlak om een zuivere snede te maken.

Dus, welke sneltoetsen zijn er?

Er zijn verschillende sneltoetsen die kunnen worden gebruikt om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Hier zijn enkele van de populairste sneltoetsen:
Ctrl + C: Kopiëren
Ctrl + V: Plakken
Ctrl + X: Cut
Ctrl + Z: Undo
Ctrl + Y: Redo
Ctrl + A: Select all
Ctrl + P: Print
Ctrl + S: Save
Ctrl + F: Find
Ctrl + H: Replace
Ctrl + N: New document
Ctrl + O: Open document
Ctrl + W: Close document
Ctrl + T: New tab
Ctrl + Tab: Schakelen tussen tabbladen
Ctrl + Shift + T: Laatste gesloten tabblad heropenen

Door Hancock Chais

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je scherm opnemen Android? :: Hoe schermopname maken Windows?
Handige links