Huis > H > Hoe Kun Je Je Scherm Splitsen?

Hoe kun je je scherm splitsen?

Het houdt in dat het beeld in twee of meer stukken opgesplitst wordt, waarbij in elk stuk iets anders te zien is. Bij videospellen wordt dit bijvoorbeeld gedaan bij een multiplayer-optie of een partyspel, zodat alle spelers hun personage kunnen zien in hetzelfde scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Kan je 2 apps op 1 telefoon?

Als je regelmatig twee apps tegelijk gebruikt, kan je de App Pair-functie opstarten om het scherm te splitsen en te multitasken. Voeg je favoriete paar apps toe op het Home-scherm van je Galaxy-apparaat, en geniet met één tik van het gesplitste scherm. Dienovereenkomstig, wat is een recent toets? Met deze knop ga je altijd terug naar het startscherm. Bij oudere HTC-telefoons houd je de hometoets ingedrukt om het homescreen-overzicht te bekijken en bij oudere Samsung-, Sony- en LG-toestellen om de recente apps weer te geven. Bij meer recente Android-toestellen start je Google Now als je de homeknop even indrukt.

Hoe splits je je scherm Samsung?

Om uw scherm op een Samsung-apparaat te splitsen, opent u het multitasking-menu door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Zoek vervolgens de app die u wilt gebruiken in de bovenste helft van het scherm, en de app die u wilt gebruiken in de onderste helft van het scherm, en tik en houd beide app-pictogrammen vast. Zodra beide app-pictogrammen zijn geselecteerd, tikt u op het pictogram "Gesplitst scherm" in het midden van het scherm. Hoe krijg ik twee vensters naast elkaar? Er zijn een paar manieren om twee vensters naast elkaar te krijgen:
1. U kunt klikken en de titelbalk van het ene venster naar de zijkant van uw scherm slepen totdat het venster op zijn plaats klikt.
2. U kunt ook de sneltoets Windows-toets + Links of Rechts gebruiken om een venster naar de linker- of rechterkant van uw scherm te verplaatsen.
3. Als u meerdere monitoren hebt, kunt u een venster naar de rand van één monitor slepen, waarna het op de aangrenzende monitor verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Daarvan, wat zijn dubbele apps?

Dubbele applicaties zijn die apps die we kunnen dupliceren om volledig onafhankelijk te werken.. Bijvoorbeeld in de situatie die we eerder hebben besproken over WhatsApp. Men kan zich ook afvragen: wat is de recent toets samsung? Met de toets Recent verschijnt een overzicht van alle recent geopende apps, met de Start-toets komt het Startscherm in beeld en met de Terug-toets gaat de gebruiker terug naar een vorige pagina. Deze drie toetsen kunnen ook in een andere volgorde worden gezet.

Dienovereenkomstig, waar zit recent toets?

Apps sluiten

Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat).
Waar zit volumeknop Samsung? De volumeknop op een Samsung-telefoon zit meestal aan de zijkant van het toestel, vlakbij de bovenkant.

Hoe kan ik 2 schermen aansluiten op mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u 2 schermen op uw laptop kunt aansluiten. De meest gebruikelijke manier is om een scherm aan te sluiten op de HDMI-poort en het andere scherm op de VGA-poort. U kunt ook een DVI naar HDMI-adapter gebruiken om een van de schermen op de HDMI-poort aan te sluiten.

Door Daegal

Vergelijkbare artikelen

Kan venster niet maximaliseren? :: Kan geen verbinding maken met het apparaat via smart View?
Handige links