Huis > H > Hoe Trek Je Een Screenshot Op Samsung?

Hoe trek je een screenshot op Samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe maak ik een print van het scherm?

Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst). Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot zonder dat iemand het ziet? Zo maak je een screenshot zonder dat de ander het weet:

  1. Open Snapchat en laad de snaps. Belangrijk: open de snaps nog niet!
  2. Zet je telefoon op vliegtuigmodus. Sluit Snapchat niet af!
  3. Ga terug naar Snapchat en open de snap.
  4. Screenshotten maar!
  5. Haal je telefoon weer van vliegtuigmodus.

Hoe maak je een screenshot op Samsung Galaxy 32?

Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op Samsung Galaxy 32. De eerste manier is om tegelijkertijd op de thuisknop en de aan/uit-knop te drukken. De tweede manier is om naar de Galerij-app te gaan, de afbeelding te vinden die u wilt vastleggen en vervolgens op de knop Delen te drukken en de optie Schermopname te kiezen. Dienovereenkomstig, hoe screenshot maken met samsung a52s? Om een screenshot te maken met een Samsung A52S, drukt u gewoon tegelijkertijd op de knoppen Volume omlaag en Power. De telefoon maakt een foto van het huidige scherm en slaat deze op in de galerij.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een print screen in windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Dienovereenkomstig, hoe maak ik print screen laptop? Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn (afkorting voor Print Screen) of Print Screen staat. Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staat. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken.

Bovendien, hoe maak je een screenshot op een iphone?

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een bovenste knop

  1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de thuisknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.
Je kunt ook vragen hoe open je stiekem een snap? Als je stiekem een snap wilt openen, kun je proberen een schermopname-app te gebruiken. Hiermee kun je de snap opnemen zonder dat de afzender het weet.

Hoe zie je of er een screenshot is gemaakt van chat Snapchat?

De primaire manier om te zien of een screenshot is genomen van chat Snapchat is door de tijdstempel op de afbeelding te controleren. Als de timestamp van binnen de afgelopen 24 uur is, dan is het waarschijnlijk dat het screenshot is genomen van chat Snapchat. Daarnaast kun je de bestandsgrootte van de afbeelding controleren. Screenshots genomen van chat Snapchat zijn doorgaans veel kleiner in bestandsgrootte dan andere afbeeldingen.

Door Frieder

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je chat screenen op snap? :: Hoe zet je sluimerstand uit?
Handige links