Huis > H > Hoe Moet Je Een Screenshot Maken?

Hoe moet je een screenshot maken?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.
Waar vind je screenshots terug PC? Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Hoe maak je een screenshot van een gedeelte van je scherm?

Om een screenshot te maken van een deel van je scherm, moet je het Snipping Tool gebruiken. Om de Snipping Tool te openen, gaat u naar Start en typt u Snipping Tool in het zoekvak. Klik vervolgens op het pictogram Snipping Tool. Het knipselgereedschap wordt geopend en u ziet een interface met een menu bovenaan en vier verschillende knipmodi onderaan.
Om een screenshot te maken, selecteert u de modus die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld een screenshot wilt maken van een specifiek gebied, selecteert u de modus Rechthoekig knippen. Selecteer vervolgens met uw muis het gebied dat u wilt fotograferen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt het screenshot gemaakt en kunt u het opslaan. Hoe maak je een screenshot op een Samsung? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een Samsung. De eerste manier is om tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de home-knop te drukken. De tweede manier is om het scherm van rechts naar links te vegen met je hand.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Dienovereenkomstig, hoe screenshot maken met smartphone?

Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Hoe maak je een Print Screen Dynabook? Houd ingedrukt en druk tegelijkertijd op de toetsen "Alt" en "PrtSc" op uw toetsenbord. (Als er een functieknop is, kunt u op "Fn" en "PrtSc" drukken om een ​​screenshot op Toshiba te maken.)

Waar wordt Schermknipsel opgeslagen?

Volledig scherm-knipsel

Maak een schermopname van het hele scherm. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.
Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11? De standaardlocatie voor schermafbeeldingen in Windows 11 is de map "Schermafbeeldingen" in de map "Afbeeldingen".

Dienovereenkomstig, waarom doet mijn print screen het niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw print screen knop niet werkt. Eén reden kan zijn dat je geen print screen knop op je toetsenbord hebt. Als u een laptop gebruikt, vindt u de printscreen-toets meestal op de bovenste rij toetsen, tussen de F12-toets en de scroll lock-toets.
Een andere reden kan zijn dat uw afdrukschermtoets is toegewezen aan een andere toets. Om dit te controleren, kunt u naar het instellingenmenu van uw besturingssysteem gaan en zoeken naar de toetsenbordinstellingen. In de toetsenbordinstellingen zou u moeten kunnen zien welke toetsen aan welke functies zijn toegewezen. Als de afdrukschermtoets is toegewezen aan een andere toets, kunt u de toewijzing wijzigen zodat deze teruggaat naar de afdrukschermtoets.
Tenslotte kan het zijn dat uw print screen toets niet werkt omdat er een software conflict is. U kunt dit oplossen door uw computer opnieuw op te starten of uw besturingssysteem opnieuw te installeren.

Door Paten Willman

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een plaatselijke screenshot? :: Waar worden knipsels opgeslagen?
Handige links