Huis > H > Hoe Deel Van Scherm Selecteren?

Hoe deel van scherm selecteren?

Stap 2: het goede deel van je scherm selecteren

Dat selecteren doe je door de linkermuisknop ingedrukt te houden en vervolgens de muis te bewegen. Zodra je de linkermuisknop loslaat, is de schermafbeelding gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een screenshot op de chromebook?

Ga als volgt te werk om een screenshot te maken op een Chromebook:

  1. Ga naar de site waar de problemen zich voordoen.
  2. Druk op Ctrl + Vensters weergeven . (Als u geen Chrome OS-toetsenbord gebruikt, drukt u op Ctrl + F5.) Het screenshot wordt als png-bestand in de map Downloads opgeslagen.
Dus, wat is een schermknipsel? Met een knipsel van een volledig scherm legt u alles wat er op het beeldscherm te zien is, vast in een afbeelding.
  • Zorg dat in beeld is waarvan u een afbeelding wilt maken.
  • Klik in de Taakbalk op het pictogram van het Knipprogramma.
  • Klik op de driehoek naast de knop 'Modus'.
  • Klik op Volledig scherm-knipsel.

Hoe kopieer je een screenshot?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een screenshot kunt kopiëren, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u een schermafdruk maken door op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord te drukken. Dit kopieert een afbeelding van uw hele scherm naar uw klembord. U kunt de schermafbeelding dan plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop, of u kunt het opslaan als een afbeeldingsbestand.
Als u een Mac gebruikt, kunt u een screenshot maken door de "Command"-toets, de "Shift"-toets en de "3"-toets tegelijk in te drukken. Dit zal een screenshot van uw hele scherm opslaan als een PNG-bestand op uw bureaublad.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u een screenshot maken door de "Home"-toets en de "Sleep/Wake"-toets tegelijkertijd in te drukken. Dit zal een screenshot van uw huidige scherm opslaan als een PNG-bestand op uw apparaat.
Als u een Android-toestel gebruikt, kunt u een screenshot maken door tegelijkertijd op de knop "Volume omlaag" en de knop "Aan/uit" te drukken. Dit zal een screenshot van uw huidige scherm opslaan als een PNG-bestand op uw toestel. Hoe Print Screen activeren? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een Windows-computer: met het knipselgereedschap of door op de knop "Print Screen" te drukken.
Om een screenshot te maken met de Snipping Tool:
1. Open het knipselgereedschap door het te zoeken in het menu Start.
2. Klik en versleep uw muis om het gedeelte van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen.
3. 3. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Opslaan" om de schermafbeelding op te slaan.
Om een screenshot te maken door op de knop "Print Screen" te drukken:
1. 1. Druk op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord. Deze toets bevindt zich meestal boven de toets "Invoegen".
2. Open een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.
3. Druk op "Ctrl+V" om de schermafbeelding in het programma te plakken.
4. Sla het bestand op.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Hoe Print Screen maken met toetsenbord?

Op een Android telefoon maak je een schermafbeelding door één van de volumetoetsen en de powerknop tegelijk ingedrukt te houden. Na ongeveer drie seconden flitst het scherm en is je screenshot gemaakt. Je schermafbeelding vind je terug in de galerij. Je kunt ook vragen hoe scherm opnemen windows 10? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Kan je een Schermvideo maken?

Ga naar 'Instellingen' en kies 'Bedieningspaneel'. Daar kan je de optie 'Schermopname' inschakelen. Veeg onderaan het scherm omhoog en druk op de opnameknop om je filmpje te starten. Een schermopname wordt standaard gemaakt zonder geluid. Hoe maak je een Schermvideo op je laptop? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een schermvideo op uw laptop kunt maken. Eén manier is om schermopnamesoftware te gebruiken, zoals Camtasia of Screenflow. Met deze programma's kunt u uw scherm en audio tegelijkertijd opnemen, en vervolgens de opname bewerken om een gepolijst eindproduct te maken.
Een andere manier om een schermvideo te maken is het gebruik van schermopnamesoftware, zoals Snagit of LightShot. Met deze programma's kun je screenshots van je scherm maken en ze vervolgens samen bewerken tot een video. Deze methode is vaak sneller en eenvoudiger dan het gebruik van schermopnamesoftware, maar het eindproduct is misschien niet zo hoogwaardig.
Tot slot kunt u ook de ingebouwde schermopnametool op Windows 10 of QuickTime op Mac gebruiken om uw scherm op te nemen. Deze hulpmiddelen zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen geen extra software, maar ze bieden mogelijk niet zoveel functies als speciale schermopnameprogramma's.

Hoe kan ik een geluidsopname maken?

Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audiorecorder. Dit kan door de microfoon met een kabel op de audiorecorder aan te sluiten, of door een draadloze microfoon te gebruiken. Een andere manier om een geluidsopname te maken is het gebruik van een softwareprogramma op de computer. Er zijn veel verschillende softwareprogramma's die u kunt gebruiken en waarmee u het geluid van de microfoon van uw computer kunt opnemen.

Door Wira Mendel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een screenshot maken met Samsung? :: Hoe moet je een screenshot maken met een Samsung?
Handige links