Huis > W > Welk Type Simkaart Heb Ik?

Welk type simkaart heb ik?

Je hebt niet in iedere smartphone plaats voor een grote simkaart. Hoe platter, kleiner en lichter een toestel, hoe minder ruimte er voor een simkaart is. Voor alle nieuwere smartphones heb je daarom de nano simkaart nodig. De nano simkaart is 40% kleiner dan de micro simkaart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Welke simkaart past in mijn telefoon?

In de gebruikershandleiding van je telefoon kan je het formaat ook terugvinden. Kom je er nu achter dat je simkaart niet past? Neem dan contact op met je provider. Als je het aandurft kun je ook met de schaar aan de slag. Vervolgens, kun je een simkaart knippen tot nanosim? Je kunt op twee manieren waarop je je simkaart kunt verkleinen naar een micro / nano sim. Je kunt hem handmatig knippen, of met een simkaart knipper knippen.

Wat is de afmeting van een nano simkaart?

De afmetingen van een nano-simkaart zijn 12,3mm x 8,8mm x 0,67mm. Dienovereenkomstig, hoe werkt het met 2 simkaarten? Als u twee SIM-kaarten hebt, kunt u ze allebei in uw telefoon gebruiken. U kunt de ene gebruiken voor oproepen en gegevens en de andere alleen voor oproepen. U kunt ook één SIM-kaart gebruiken voor oproepen en gegevens en de andere SIM-kaart alleen voor gegevens.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Wat is een standaard simkaart?

- De mini simkaart (met een formaat van 25 x 15mm een heel stuk kleiner. Dit is de meest gebruikte in de wat oudere maar ook nog in de huidige telefoons); - De micro simkaart (een slagje kleiner, namelijk 15 x 12 mm. Dit is de nieuwe standaard bij de nieuwe smartphones); Dienovereenkomstig, wat als je simkaart niet past? Simkaart knippen is niet zonder risico

Durf je het niet zelf aan om je simkaart te verkleinen of is het mislukt, bestel dan bij je provider een nieuwe, passende simkaart. Een provider verstrekt deze over het algemeen zonder extra kosten.

En nog een vraag, hoe maak ik een simkaart passend?

Help mijn simkaart is te klein

Dit is relatief eenvoudig op te lossen door een adapter te gebruiken. Je plaatst je simkaart in zo'n adapter en het geheel past in je toestel. Er zijn verschillende adapters verkrijgbaar: van nano naar micro, van nano naar standaard en van micro naar standaard.
Kan je een oude simkaart in een nieuwe telefoon? Ja, u kunt een oude SIM-kaart in een nieuwe telefoon plaatsen. Het kan echter zijn dat u contact moet opnemen met uw provider om de nieuwe telefoon met de oude SIM-kaart te activeren.

Dus, kan ik zelf mijn simkaart knippen?

Ja, u kunt uw simkaart zelf knippen, maar we raden het niet aan. Het is veel gemakkelijker en minder riskant om het door een professional te laten doen.

Door Herrah Bick

Vergelijkbare artikelen

Wat is een 3-in-1 sim kaart? :: Hoe simkaart openen zonder pinnetje?
Handige links