Huis > K > Kan Je Ook Rappen?

Kan je ook rappen?

Rappen is vooral ritme. Je kunt zelfs bestaande liedjes ook rappen, als je ze ritmisch uitspreekt. Aan de slag! Oefen eerst even met het zingen of rappen van bekende liedjes.

Lees verder

Wat zijn grappige vragen?

20 grappige vragen om te stellen aan je vrienden

Als je een nieuwe wet zou invoeren, welke zou dat dan zijn? Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Wanneer je volgend jaar terugkijkt naar je genomen foto's, wat staat er dan zeker op? Welk smoesje heb jij de afgelopen tijd gebruikt om onder dingen uit te komen?
Dienovereenkomstig, wat kun je allemaal met siri? Met Siri geef je spraakopdrachten aan de iPhone, iPad en andere apparaten. Siri spreekt Nederlands, kan vragen beantwoorden, informatie opzoeken, apparaten bedienen en zelfs grapjes maken.

Waarom is Siri gevaarlijk?

Er zijn een paar redenen waarom Siri (en andere digitale assistenten) gevaarlijk kunnen zijn. Ten eerste luisteren Siri (en andere digitale assistenten) altijd naar het "wekwoord" (meestal "Hé, Siri" of "Ok, Google"). Dit betekent dat de assistent voortdurend kleine stukjes audio opneemt, die mogelijk gevoelige informatie kunnen bevatten. Ten tweede hebben Siri (en andere digitale assistenten) vaak toegang tot veel persoonlijke informatie, waaronder e-mail, agenda, contacten en locatie. Dit betekent dat als Siri (of een andere digitale assistent) wordt gecompromitteerd, een aanvaller toegang zou kunnen krijgen tot deze gevoelige informatie. Ten slotte kunnen Siri (en andere digitale assistenten) worden gebruikt om andere apparaten en systemen te besturen, die mogelijk kunnen worden gebruikt om schade aan te richten. Siri kan bijvoorbeeld worden gebruikt om tekstberichten te versturen, te bellen en apps te openen. Een aanvaller kan Siri gebruiken om een tekstbericht naar een betaalnummer te sturen, te bellen naar een betaalnummer of een kwaadaardige app te openen. Kan ik ook met Siri praten? Ja, je kunt met Siri praten. Open daarvoor de Siri-app en tik op de microfoonknop. Zeg vervolgens iets als "Wat kun je doen?" of "Hoe gaat het met je?".

Wat dit betreft, kun je siri een andere naam geven?

Je kunt Siri je aan laten spreken met een andere naam als je dat wilt. Open Siri en houd de Home-knop ingedrukt. Zeg "From now on, call me naam." Siri zal de naam voor je bevestigen. Dit wijzigt de vermelding van je "bijnaam" in je persoonlijke contactgegevens. Wat is het nummer van Siri? Zeg tegen Siri 'Hé Siri, bel 1850 Nummerinformatie'. Siri zal meteen bellen met 1850. Een contactpersoon neemt de telefoon op, zoekt het telefoonnummer op en verbindt dan direct met het gevonden nummer door.

Daarvan, wat is siri zijn gezicht?

Apple heeft Siri, de virtuele assistent op de iPhone 4S, geen gezicht gegeven maar slechts een stem. Het 3D-print bedrijf Shapeways vroeg zijn bezoekers om een ontwerp te maken van het beeld dat zij bij Siri hebben. Dienovereenkomstig, wie is de vrouw achter siri? De vrouw achter Siri is een stemactrice genaamd Susan Bennett. Zij is de stem van Siri sinds de begindagen van de iPhone.

Dus, wie is siri echt belgie?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de ware identiteit van Siri een goed bewaard geheim wordt gehouden door Apple. Sommigen geloven echter dat Siri eigenlijk de Belgische actrice Ingrid Bergman is.

Door Drisko Gauljr

Wat zijn grappige vragen voor Siri? :: Hoe laat je Siri beatboxen?
Handige links