Huis > W > Wat Is Sis Hva?

Wat is SIS HVA?

Studenten Informatie Systeem (SIS)

De SIS-administratie verzorgt (gewaarmerkte) cijferlijsten en cijferwijzigingen voor docenten en diploma's en propedeusecertificaten voor studenten. Docenten voeren zelf hun cijfers in op de cijferlijsten.

Lees verder

Waar kan je cijfers zien UVA?

In SIS kun je al je studieresultaten inzien. Ga in SIS naar Mijn studiegegevens in het linkermenu, onder de tab Mijn studieresultaten vind je een overzicht van je resultaten. Daarvan, waar kan ik mijn studiepunten zien hva? Op DLWO vind je onder de link 'Studiegids' (https://dlwo.dmr.hva.nl/nl/onderwijs/SPH/Paginas/Studiegids.aspx) o.a. een pdf-bestand waarin van elk studiejaar Voltijd of Deeltijd / Duaal een schema staat met een overzicht van de studiepuntenverdeling over de verschillende programma 's in dat jaar.

Wat als je een vak niet haalt HVA?

Als je zakt voor een cursus, krijg je een onvoldoende voor die cursus. Dit komt op je cijferlijst te staan. Als je een voltijdse student bent, word je op proef geplaatst. Als je een deeltijdstudent bent, mag je doorgaan met het volgen van lessen, maar je GPA zal worden verlaagd. Hoeveel dagen om tentamen na te kijken? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. De hoeveelheid tijd die nodig is om een examen na te kijken, hangt af van het individu en het examen zelf. Sommige mensen hebben misschien maar een paar dagen nodig om te herzien, terwijl anderen een week of meer nodig hebben. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met de voorbereiding op een examen en om de periode van herziening af te stemmen op het individu.

Hoe download ik mijn cijferlijst UVA?

Vakken, afstuderen, diploma aanvragen, cijferlijsten

www.student.uva.nl > kies je opleiding > A-Z > [afstuderen]' bijvoorbeeld. Een officiële uitdraai van je behaalde studieresultaten kun je opvragen bij de Education Desk IIS.
Dus, hoe werken cijfers op de universiteit? Ieder jaar dat je studeert word je geacht 60 studiepunten te halen. Een complete hbo (bachelor)opleiding is dus 4×60 punten = 240. Een wo bacheloropleiding, die drie jaar duurt, is dus 3×60 punten = 180 punten. Na een wo bachelor ga je waarschijnlijk een wo master doen.

Wie is mijn studieadviseur UVA?

Als je een vraag hebt kun je je studieadviseur een mail sturen. Onder Contactgegevens studieadviseurs vind je het e-mailadres van jouw studieadviseur. Hoeveel studiepunten heb ik HvA? Als je student bent aan de HvA, kun je zien hoeveel studiepunten je hebt door in te loggen op het studentenportaal en te klikken op het tabblad "Mijn studievoortgang". Hier vind je een overzicht van alle vakken die je hebt gevolgd en de bijbehorende studiepunten.

Vervolgens, hoe lang mogen docenten doen over nakijken?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het kan verschillen per schooldistrict, per staat en per land. In het algemeen krijgen leraren echter een bepaalde hoeveelheid tijd om het werk van elke leerling te beoordelen. Deze tijd kan variëren afhankelijk van het soort opdracht, maar ligt meestal tussen de 24 en 48 uur.

Door Lorie

Hoe vaak mag je een tentamen herkansen? :: Hoeveel talen spreekt Siri?
Handige links