Huis > H > Hoe Kan Je Ontwerpideeën In Powerpoint?

Hoe kan je ontwerpideeën in PowerPoint?

Ontwerpideeën verkrijgen

  1. U kunt altijd ontwerpideeën krijgen door op het lint Ontwerp > Ontwerpideeën te kiezen. PowerPoint toont ontwerpideeën voor uw dia.
  2. Blader door de suggesties in het deelvenster Ontwerpideeën aan de rechterkant van het venster.
  3. Klik op het gewenste ontwerp of sluit het venster.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waar staan PowerPoint templates?

Wanneer u het type 'sjabloon' kiest, schakelt PowerPoint automatisch de opslaglocatie over naar de juiste map, de map \Program Files\Microsoft Office\Templates\. Selecteer Opslaan. Als u de sjabloon voor een nieuwe presentatie wilt gebruiken, klikt u op Bestand > Nieuw. Klik vervolgens op Mijn sjablonen. Dus, waarom doet ontwerpideeën het niet? Soms is de knop Ontwerpideeën niet beschikbaar als gebruikers PowerPoint starten nadat ze Microsoft 365 hebben geïnstalleerd. Dit probleem wordt verholpen door de app opnieuw te starten.

Mensen vragen ook: hoe een creatieve presentatie maken?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een creatieve presentatie te houden hangt af van het onderwerp en het publiek. Er zijn echter een paar algemene tips die kunnen helpen om elke presentatie creatiever te maken:
1. Gebruik visuals om een verhaal te vertellen: Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en het opnemen van afbeeldingen en andere visuals in je presentatie kan helpen om de aandacht van je publiek te trekken en je punt effectiever te maken.
2. Wees beknopt: Een presentatie die te lang is of te langdradig, verliest snel zijn impact. Wees duidelijk en beknopt in uw berichtgeving, en concentreer u op de belangrijkste informatie.
3. Wees creatief met uw presentatie: Vertrouw niet alleen op PowerPoint-dia's om uw boodschap over te brengen. Gebruik rekwisieten, video of andere creatieve technieken om uw presentatie boeiender te maken.
4. Oefen, oefen, oefen: Hoe beter je voorbereid bent, hoe meer vertrouwen je zult hebben bij het geven van je presentatie. Oefen vooraf, zodat je je kunt concentreren op je creativiteit als het er op aankomt. Hoe maak je een PowerPoint achtergrond? 1. Open PowerPoint en ga naar het tabblad "Beeld".
2. Klik in het tabblad "Beeld" op "Slide Master."
3. Klik in de weergave "Slide Master" op de achtergrondafbeelding die u voor uw PowerPoint-presentatie wilt gebruiken.
4. Zodra je de achtergrondafbeelding hebt geselecteerd, klik je op het tabblad "Opmaak".
5. In het tabblad "Formaat" klikt u op de knop "Achtergrond".
6. Selecteer in het dialoogvenster "Achtergrond" de optie "Afbeelding" en klik vervolgens op de knop "Bladeren".
7. Selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken als achtergrond voor uw PowerPoint-presentatie en klik vervolgens op de knop "Openen".
8. Zodra de afbeelding is ingevoegd, klik je op de knop "Toepassen" en vervolgens op de knop "OK".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een achtergrond in PowerPoint?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

En nog een vraag, hoe maak je een template?

Een sjabloon maken op basis van een bestaande sjabloon of document

  1. Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Nieuw.
  2. Klik onder Beschikbare sjablonen op Nieuw van bestaand.
  3. Klik op een sjabloon of een document dat overeenkomt met de sjabloon die u wilt maken en klik vervolgens opNieuw.
Hoe PowerPoint template aanpassen? U kunt het uiterlijk van de dia's in enkele klikken op elkaar aanpassen:
  1. Selecteer een dia in het deelvenster met diaminiaturen.
  2. Klik op het tabblad Ontwerp, in de groep Thema's, op de knop Meer (hieronder weergegeven) om de hele galerie met thema's te openen:
  3. Wijs met de aanwijzer een thema aan dat u wilt toepassen.

Bovendien, hoe sla ik een template op?

Een document opslaan als een sjabloon

  1. Open het Word-document dat u als sjabloon wilt opslaan.
  2. Klik in het menu Bestand op Opslaan als sjabloon.
  3. Typ in het vak Opslaan als de naam die u wilt gebruiken voor de nieuwe sjabloon.
  4. (Optioneel) Kies in het vak Waar een locatie waar de sjabloon wordt opgeslagen.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een stamboom in powerpoint? Een stamboom maken in PowerPoint is een vrij eenvoudig proces. Eerst moet U een nieuwe PowerPoint presentatie maken. Vervolgens voegt U een nieuwe dia in. Op de nieuwe dia klikt U op de tab "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Vormen". Daar selecteert U de vorm "Lijn". Eens U de lijnvorm geselecteerd hebt, klikt en sleept U hem over de dia om de omtrek van uw stamboom te maken.
Nadat U de omtrek van uw stamboom hebt gemaakt, moet U de namen van de familieleden toevoegen. Om dit te doen, klikt U op de tab "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Tekstvak". Van daaruit klikt U op het tekstvak en sleept het naar de dia. Vervolgens typt U de naam van het familielid in. Eens je de naam hebt ingetypt, klik je op de tab "Opmaak" en vervolgens op het pictogram "Uitlijnen". Van daaruit selecteert U de optie "Centreren".
Zodra U alle namen van de familieleden hebt toegevoegd, moet U de relaties tussen hen toevoegen. Hiervoor klikt U op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Vormen". Van daaruit selecteert U de vorm "Lijn". Zodra u de lijnvorm hebt geselecteerd, klikt u erop en sleept u hem van het ene familielid naar het andere. Bijvoorbeeld, als U wilt tonen dat twee personen broers en zussen zijn, klikt en sleept U de lijn van de ene persoon naar de andere.
Nadat U alle relaties heeft toegevoegd, moet U de foto's toevoegen. Daarvoor klikt u op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Afbeeldingen". Van daaruit moet u

Hoe kan ik PowerPoint updaten?

Er zijn een paar manieren om PowerPoint bij te werken. Eén manier is om naar de Microsoft website te gaan en de laatste versie te downloaden. Een andere manier is om PowerPoint te openen en naar Help > Controleren op updates te gaan.

Door Jehoash Yelder

Vergelijkbare artikelen

Hoe presenteer je jezelf op een creatieve manier? :: Waarom templates gebruiken?
Handige links