Huis > K > Kun Je Scherm Delen Met Skype?

Kun je scherm delen met Skype?

Tik tijdens het gesprek op de knop +Meer opties om het scherm te delen. Wanneer de opname start, wordt iedereen die deelneemt aan het gesprek op de hoogte gebracht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Waarom kan ik mijn scherm niet delen in Skype?

Je moet in een spraak- of videogesprek zitten met de persoon met wie je je scherm wilt delen. Als u geen oproep hebt, hebt u niet de mogelijkheid om schermen te delen. Zorg ervoor dat u en de persoon met wie u uw scherm deelt, een versie van Skype gebruikt die schermdeling ondersteunt. Hoe kan je je scherm delen? Klik op Mijn scherm delen om te kiezen welk scherm u wilt delen. Vervolgens wordt u gevraagd het scherm te kiezen dat u aan de medewerker wilt laten zien. Uw bureaublad is standaard geselecteerd. Klik op de knop Scherm delen starten zodra u heeft gekozen welk scherm u wilt delen.

Hoe presentatie delen in Skype?

Om een presentatie in Skype te delen, moet de toepassing Skype for Business geïnstalleerd zijn. Zodra de toepassing is geïnstalleerd, opent u de presentatie in PowerPoint en klikt u op de knop "Delen". Dit opent een nieuw venster waarin u "Skype for Business" kunt selecteren als de toepassing waarmee u uw presentatie wilt delen. Hoe kan ik met twee schermen werken? Als u met twee schermen wilt werken, kunt u uw computer aansluiten op een tweede monitor of een opstelling met twee monitoren gebruiken. Om uw computer aan te sluiten op een tweede monitor, moet u een VGA-, DVI-, HDMI- of DisplayPort-kabel gebruiken. Als u een opstelling met twee monitoren wilt gebruiken, moet u uw computer op twee monitoren aansluiten en een standaard of houder voor twee monitoren gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

En nog een vraag, wat moet je doen als je je scherm niet kan delen?

Om dit te doen ga je naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Veiligheid & Privacy' > 'Privacy'. Klik dan op 'Scherm opname' ('Screen recording') en zorg dat Google Chrome toegang heeft tot je scherm. Let op! Je moet Google Chrome na deze wijziging helemaal sluiten en opnieuw starten. Je kunt ook vragen hoe kan ik skype opnieuw installeren? Ga naar de Download Skype pagina om onze nieuwste versie van Skype te verkrijgen. Selecteer uw apparaat en start de download. U kunt Skype starten nadat deze is geïnstalleerd.

Daarvan, hoe moet je je scherm delen op zoom?

Deel uw scherm op Zoom

  1. Open de Zoom-desktopapp en start of neem deel aan een vergadering.
  2. Klik in de taakbalk op “ Scherm delen ”.
  3. Er wordt een venster met instellingen voor scherm delen geopend.
  4. Klik vervolgens op " Delen " om uw scherm te delen met de verschillende deelnemers aan de vergadering.
Waarom kan ik mijn scherm niet delen op FaceTime? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw scherm niet kunt delen tijdens een FaceTime-gesprek:
Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van FaceTime gebruikt. U kunt FaceTime bijwerken door naar de App Store te gaan en op Updates te tikken.
Zorg voor een goede internetverbinding. Als je mobiele data gebruikt, probeer dan te verhuizen naar een locatie met een sterker signaal.
Probeer uw apparaten opnieuw op te starten.
Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met Apple Support.

Hoe kan ik 2 schermen aansluiten op mijn laptop?

Er zijn een paar manieren om twee schermen op een laptop aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is om één scherm aan te sluiten op de HDMI-poort en het andere scherm op de VGA-poort. Sommige laptops hebben ook een DisplayPort, die kan worden gebruikt om een van de schermen aan te sluiten. Een andere optie is om een USB-naar-HDMI-adapter te gebruiken om een van de schermen aan te sluiten.

Door Pratte Scacchetti

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Nederlands Skype-nummer? :: Waarom Microsoft-account geblokkeerd?
Handige links