Huis > H > Hoe Kan Ik Slaapstand Instellen?

Hoe kan ik slaapstand instellen?

Stel zo op een pc met Windows 10 de slaapstand in:

  1. Klik op de knop Starten.
  2. Klik op Instellingen (het pictogram van het tandwiel).
  3. Klik op Systeem.
  4. Klik op Energiebeheer en slaapstand.
  5. Heeft u een laptop?
  6. Klik bij 'Slaapstand' onder 'Bij gebruik van netstroom slaapstand van pc inschakelen na' op het uitklapmenu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je pagina kleur op 1 pagina instellen?

Onder 'kleuren', kies één kleur, twee kleuren of voorinstelling. Rechts hiervan kiest u de kleur die u wilt.

Bovendien, wat is het verschil tussen slaapstand en sluimerstand?

In de slaapstand worden uw werk en instellingen in het geheugen geplaatst en wordt slechts een kleine hoeveelheid stroom verbruikt, maar met de sluimerstand worden uw open documenten en programma's op de vaste schijf geplaatst en wordt de computer uitgeschakeld. Dienovereenkomstig, hoe zet ik programma's in slaapstand? Nieuwe plek

  1. Open het Windows Taakbeheer door met de rechtermuisknop te klikken op de taakbalk en te kiezen voor Taakbeheer.
  2. Een app die je niet automatisch wilt laten starten, schakel je uit door er met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor Uitschakelen.

Dus, hoe voorkom ik dat mijn computer in slaapstand gaat?

Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat uw computer in de slaapstand gaat. Een manier is om uw energie-instellingen te wijzigen. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan, op Hardware en geluid te klikken en vervolgens op Energie-opties te klikken. Vanaf hier kunt u uw energie-instellingen wijzigen om te voorkomen dat uw computer in de slaapstand gaat.
Een andere manier om te voorkomen dat uw computer in de slaapstand gaat, is het uitschakelen van de functie die hem in de slaapstand zet. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan, op Hardware en geluid te klikken en vervolgens op Energie-opties te klikken. Van hieruit kunt u klikken op Planinstellingen wijzigen en vervolgens op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Van hieruit kunt u de Sleep tree uitbreiden, en dan de instellingen voor Sleep after en Hibernate after veranderen in Never.
Een laatste manier om te voorkomen dat uw computer in slaapstand gaat, is te voorkomen dat hij in slaapstand gaat. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan, te klikken op Hardware en Geluid, en dan te klikken op Energie-opties. Vanaf hier kunt u klikken op Planinstellingen wijzigen en vervolgens op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Van hieruit kunt u de Slaapstandboom uitbreiden en vervolgens de instellingen voor Slaapstand inschakelen en Slaapstand na wijzigen in Nooit. Wat gebeurt er als je een app in sluimerstand zet? Wanneer een app in slaapstand wordt gezet, wordt zijn processor uitgeschakeld en kan hij geen code meer uitvoeren. De app kan nog enkele basisfuncties uitvoeren, zoals het onderhouden van een verbinding met een server, maar kan geen complexe taken uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond instellen in Windows 10?

Als u dit probleem zelf wilt oplossen, klikt u op Start, klikt u op Uitvoeren en typt u gpedit. Vouw onder Lokaal computerbeleid Gebruikersconfiguratie uit en klik vervolgens op Actief bureaublad.

Trouwens, waar vind ik slaapstand?

U kunt zoals de afbeelding in het slaapstand menu komen of u past u de instelling als volgt aan. Klik aansluitend op: Start – Instellingen – Systeem – Instellingen en slaapstand. In Windows 7: Start – Configuratiescherm – Systeem en beveiliging – Energiebeheer. Vervolgens past u het aantal minuten aan. Wat betekent de slaapstand? De slaapstand is een speciale afsluitmodus in besturingssystemen van computerapparatuur. Bij het inschakelen van de slaapstand wordt de computer afgesloten, maar blijven eventuele programma's die op het moment van afsluiten nog open stonden, behouden.

Is het slecht voor je laptop om deze op slaapstand te houden?

Wanneer je je laptop volledig afsluit, verbruikt hij niets, in slaapstand blijft je batterij traag leeglopen. Je gaat dit niet meteen merken aan je energiefactuur, maar je zal je laptop wel vaker moeten opladen. Daarvan, hoe kan ik slaapstand uitschakelen? Er zijn een paar manieren om de slaapstand uit te schakelen:
1. Via de opdrachtprompt - u kunt "powercfg.exe /hibernate off" intypen en op Enter drukken.
2. Via het Control Panel - u kunt naar de Power Options applet gaan en onder het tabblad "Sleep" zou er een optie moeten zijn om de hibernatie uit te schakelen.
3. Via het Register - u kunt navigeren naar de volgende sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMCurrentControlSet\ControlPower en de waarde van de sleutel HibernateEnabled wijzigen in 0.

Waar vind ik de opstartprogramma's?

De opstartprogramma's staan in de map "Opstarten".

Door Fairfield

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je slaapstand op het bureaublad? :: Welke kleur maakt melatonine aan?
Handige links