Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Een Slimme Stekker?

Wat kun je doen met een slimme stekker?

Hoe werkt een slimme stekker? Met een slimme stekker kun je apparaat aansluiten op het stopcontact. Je sluit de stekker van het apparaat aan op de slimme stekker en vervolgens stop je de slimme stekker in het stopcontact. Door middel van Bluetooth kun je vervolgens het verbruik van het apparaat zien op je smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, welke slimme stekker is het beste?

De 5 beste slimme stekkers in een oogopslag

Fibaro Wall Plug Type F - De meest complete slimme stekker. Innr Smart Plug 220 - De stekker met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Philips Hue Smart Plug - Deze stekker werkt perfect samen met het Hue-systeem. Eve Energy - Voor iOS-gebruikers is dit de beste optie.
Wat verbruikt een Smart stekker? Een slimme stekkers verbruikt zelf in stand-by modus vaak ongeveer 0,2 watt. Bij sommige slimme stekkers is het ook mogelijk om het energieverbruik van het aangesloten apparaat te meten. Handig om inzicht te krijgen in het stroomverbruik van verschillende apparaten.

Wat zijn smart plugs?

Slimme stekkers zijn apparaten die in een stopcontact kunnen worden gestoken en via een mobiele app of spraakassistent kunnen worden bediend. Ze stellen gebruikers in staat om op afstand apparaten die zijn aangesloten aan/uit te zetten en te plannen. Bovendien bevatten sommige slimme stekkers energiemonitoringfuncties die inzicht kunnen geven in uw energieverbruik. Hoe werkt een slimme schakelaar? Een slimme schakelaar is een type schakelaar dat op afstand kan worden bediend met een computer, smartphone of ander apparaat. Slimme schakelaars kunnen worden gebruikt om lichten, apparaten of andere apparaten op afstand in te schakelen of te plannen wanneer ze moeten worden in- of uitgeschakeld. Sommige slimme schakelaars kunnen ook worden gebruikt om het energieverbruik te monitoren, en sommige kunnen worden bediend met spraakopdrachten.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Je kunt ook vragen welke slimme stekkers werken met google home?

Dit zijn de beste Google Home stekkers

  1. Philips Hue Smart Plug. Philips Hue smart plug is ideaal wanneer je al slimme lampen van Philips Hue hebt.
  2. KlikAanKlikUit slimme stekker. Ook de apparaten van KlikAanKlikUit zijn te koppelen met het Google Home systeem.
  3. TP-Link HS100.
  4. Innr Smart Plug.
  5. Nedis Wifi stekker.
Bovendien, welke smart plug werkt met hue? Sinds kort heeft Hue zijn eigen slimme stekker op de markt gebracht. De Philips Hue smart plug, dit is de meest ideale Hue stekker, omdat deze van het zelfde merk is en dus goed werkt met de Hue verlichting.

Wat dit betreft, wat is een wifi stekker?

Een slimme stekker of smart stekker is een stekker die je tussen het stopcontact doet en jouw apparaat wat je gebruikt. Het is Het is hierna mogelijk om het apparaat te bedienen via jouw eigen smartphone. Je installeert een app op je smartphone om zo gebruik te maken van de slimme stekker. Dienovereenkomstig, welke slimme stekkers werken met toon? Er zijn verschillende slimme stekkers op de markt, en veel daarvan zijn compatibel met de toonfunctie. Om erachter te komen welke slimme stekkers met toon werken, kunt u de productbeschrijving raadplegen of contact opnemen met de fabrikant.

Is de hue slimme stekker dimbaar?

Ja, de hue smart plug is dimbaar. U kunt de hue-app gebruiken om de lichtopbrengst van de plug aan te passen, of u kunt de fysieke knop op de plug zelf gebruiken.

Door Burger Gawlas

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn energieverbruik meten? :: Wat kun je allemaal doen met Alexa?
Handige links