Huis > W > Wat Is Smartscreen Exe?

Wat is SmartScreen exe?

Windows 10 bevat SmartScreen, een functie die uw pc helpt beschermen tegen gedownloade malware en kwaadwillende websites. Het "SmartScreen" -proces - met de bestandsnaam "smartscreen.exe" - dat u in Taakbeheer ziet, is verantwoordelijk voor deze functie.

Lees verder

Daarvan, kan niet veilig worden gedownload?

Je bestandsdownload kan om een van de volgende redenen worden geblokkeerd: We denken dat de download een schadelijk, ongewenst, ongebruikelijk of niet-beveiligd bestand is. Schadelijk: Je hebt geprobeerd malware te downloaden. Ongewenst: Je hebt geprobeerd misleidende software te downloaden. Je kunt ook vragen wat is app en browserbeheer? Het onderdeel App- en browserbeheer bevat instellingen voor de realtime bescherming van Windows tegen schadelijke bestanden, apps en websites (ook wel het SmartScreen-filter genoemd).

Waar komt Microsoft vandaan?

Microsoft is een multinationale onderneming voor computertechnologie. De onderneming werd opgericht door Bill Gates en Paul Allen in Albuquerque, New Mexico, Verenigde Staten, op 4 april 1975, als een microcomputersoftwarebedrijf. Het produceert en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en diensten. De bekendste softwareproducten zijn de besturingssystemen van Microsoft Windows, het Microsoft Office-pakket en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De belangrijkste hardware producten zijn de Xbox video game consoles en de Microsoft Surface lijn van touchscreen personal computers. Sinds 2016 is het bedrijf 's werelds grootste softwaremaker qua inkomsten en een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld. Het woord "Microsoft" is een portmanteau van "microcomputer" en "software". Je kunt ook vragen kan niet downloaden de download is mislukt? Als u problemen hebt met het downloaden van een bestand, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of uw internetverbinding stabiel en sterk is. Zo ja, probeer het bestand dan opnieuw te downloaden. Als het bestand nog steeds niet kan worden gedownload, probeer het dan van een andere bron te downloaden. Als u het bestand nog steeds niet kunt downloaden, kan er een probleem zijn met het bestand zelf en moet u contact opnemen met de maker of eigenaar van het bestand om het probleem op te lossen.

Je kunt ook vragen kan niet downloaden netwerk probleem?

Het eerste dat u moet doen, is uw VPN of proxy als je er een hebt en als dat niet helpt, reset je router. Als dat niet Als u niets verandert, betekent dit dat het probleem buiten uw controle ligt en dat u contact moet opnemen met uw internetprovider om te zien wat er aan de hand is. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet meer downloaden? Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat.

Bovendien, wat zijn geavanceerde opties?

Vanaf het scherm Geavanceerde opstartopties kunt u Windows starten in geavanceerde modi voor probleemoplossing. U kunt het menu openen door uw computer in te schakelen en de toets F8 ingedrukt te houden voordat Windows wordt gestart. Daarvan, hoe zet je windows defender aan? Er zijn een paar verschillende manieren om Windows Defender in te schakelen:
-Druk op de Windows-toets + Q en typ vervolgens "Beveiliging en onderhoud" in (zonder de aanhalingstekens). Klik onder het kopje "Beveiliging" op "Nu inschakelen" naast "Security Essentials".
-Klik op de knop Start, klik dan op "Configuratiescherm". Klik onder de kop "Systeem en beveiliging" op "Beveiliging en onderhoud". Klik onder het kopje "Beveiliging" op "Nu inschakelen" naast "Security Essentials".
Open Windows Defender vanuit het menu Start. Klik hiervoor op de Start-knop en vervolgens op "Alle programma's". Scroll naar beneden tot u de map "Windows Defender" ziet en klik erop. Zodra het programma geopend is, klikt u op het menu "Extra" bovenaan en vervolgens op "Opties". Aan de linkerkant van het geopende venster klikt u op "Administrator". Aan de rechterkant, onder het kopje "Administratoropties", zorgt u ervoor dat het vakje naast "Dit programma gebruiken" is aangevinkt.

Kan optionele diagnostische gegevens niet inschakelen?

Er zijn een paar redenen waarom u de optionele diagnostische gegevens niet kunt inschakelen. Controleer eerst of u bent aangemeld met een account met beheerdersrechten. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeert u uw computer opnieuw op te starten en vervolgens optionele diagnostische gegevens in te schakelen vanuit de app Instellingen. Als dat niet werkt, moet u mogelijk uw exemplaar van Windows 10 repareren.

Door Julita

Is Google onderdeel van Microsoft? :: Hoe zet je beveiliging uit?
Handige links