Huis > H > Hoe Verzonden Sms Verwijderen?

Hoe verzonden sms verwijderen?

Via sms is ook mogelijk om verzonden berichten ongedaan te maken. Via de app Tigertext kan je een sms wissen wanneer die nog niet gelezen is door de ontvanger. De app wist de sms in de gsm van de ontvanger en je kan ook instellen hoe lang de sms zichtbaar blijft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat dit betreft, wat is berichtenapp?

Een berichtenapp is een applicatie op je telefoon waarmee je chatberichten (via het internet) uitwisselt met een andere persoon of binnen een groep. Een chatbericht kan zowel tekst, emoticons, beeld en geluid bevatten. Trouwens, hoe lang blijft een sms bericht bewaard? Je kunt sms'jes bewaren zolang je dat wilt. De hoeveelheid te bewaren berichten is afhankelijk van het beschikbare geheugen van de telefoon of de simkaart. Is dit geheugen vol, dan kun je geen nieuwe berichten ontvangen.

Hoe lang kun je een bericht verwijderen op WhatsApp?

De berichtenapp WhatsApp heeft geen functie waarmee gebruikers verzonden berichten na een bepaalde tijd kunnen verwijderen. Zodra een bericht is verzonden, kan het niet meer onverzonden of verwijderd worden. Wat zien mensen als je WhatsApp verwijderd? Als je WhatsApp verwijdert, zien mensen dat je niet langer beschikbaar bent op de app. Je profielfoto verdwijnt en je naam wordt vervangen door een lege ruimte. Als je actieve chats hebt, worden deze gearchiveerd en kunnen mensen je geen berichten meer sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

En nog een vraag, kan iemand zien dat hij verwijderd is op whatsapp?

Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent. Kan je verwijderde items uit prullenbak terughalen? Open de Prullenbak door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Zoek en selecteer de bestand(en) en/of map(pen) die je wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en kies Terugzetten. De Prullenbak zal dan de verwijderde bestanden naar hun oorspronkelijke locatie herstellen.

Heeft WhatsApp ook een prullenbak?

WhatsApp heeft geen ingebouwde prullenbak, zoals je bijvoorbeeld op een computer wél hebt. Dit betekent dus ook dat er geen mogelijkheid is om individuele verwijderde chats terug te halen. Men kan zich ook afvragen: waar zijn mijn berichten gebleven? Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom uw berichten verdwenen zijn:
1. De site waar je berichten plaatste kan je berichten verwijderd hebben wegens het schenden van hun servicevoorwaarden.
2. U kunt uw berichten zelf verwijderd hebben.
3. De site waarop u postte kan uw account gesloten of verwijderd hebben.
4. De berichten kunnen verwijderd zijn door een moderator of beheerder.

Daarvan, wat gebeurt er als je een whatsapp chat verwijdert?

Als je een WhatsApp-chat verwijdert, wordt deze permanent van je apparaat verwijderd.

Door Roby Kuhry

Vergelijkbare artikelen

Kun je iemand blokkeren voor sms? :: Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op sms?
Handige links