Huis > I > Is Sms Gratis Bij T Mobile?

Is sms gratis bij T Mobile?

Abonnee tarieven

Een sms'je ontvangen is gratis. In het buitenland verschilt het per landenzone. Bekijk de particuliere en zakelijke tarieven voor het versturen van een sms.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Waar vind ik mijn sms-berichten?

Sms'en verzenden en ontvangen in Berichten

  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Opstellen .
  3. In het vak 'Aan' voer je de namen, telefoonnummers of e-mailadressen in van de personen aan wie je een sms wilt sturen. Je kunt ook kiezen uit je topcontacten of uit je hele lijst met contacten.
Waarom krijg ik geen sms code? Op het verificatiecodescherm kun je de code opnieuw aanvragen. Als je geen sms ontvangt, tik je op Sms opnieuw verzenden. Als je een mobiele verbinding hebt en de sms niet ontvangt, kun je vragen om gebeld te worden door op Bel me te tikken.

Wat kost een sms bericht?

Tekstberichten worden gewoonlijk per verzonden bericht in rekening gebracht. Afhankelijk van uw provider en abonnement kan een tekstbericht tussen de 0,01 en 0,25 dollar per bericht kosten. Sommige providers brengen ook een klein maandelijks bedrag in rekening voor sms-diensten. Wat kost sms T Mobile? Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de kosten van sms'en met T Mobile. Ten eerste, als je een T Mobile telefoonabonnement hebt, heb je misschien al een bepaald aantal sms'jes inbegrepen in je maandelijkse dataverkeer. Het T Mobile One plan bevat bijvoorbeeld onbeperkt sms'en. Als u uw maandelijkse datategoed overschrijdt, kan u extra dataverbruik in rekening worden gebracht. Daarnaast biedt T Mobile verschillende internationale sms-abonnementen die tegen extra kosten aan uw account kunnen worden toegevoegd. Het International Basic-plan bijvoorbeeld omvat 500 sms'jes naar meer dan 200 landen voor $5 per maand.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat kost een sms naar het buitenland?

Sinds geldt een maximum tarief om vanuit Nederland te bellen of een sms'je te versturen naar een ander land in de Europese Unie (EU). Een telefoontje mag niet meer dan €0,23 per minuut kosten en een sms'je €0,07. Deze regels gelden voor vast en mobiel bellen. Waar vind ik sms op Samsung? Sms

  1. Ga naar "Sms-centrale" Druk op Sms-centrale.
  2. Het nummer van de sms-centrale instellen.
  3. Terugkeren naar het startscherm.

Hoe kun je zien of een sms is aangekomen?

Het bericht verschijnt in het gesprek. Kijk naar het kleine pictogram rechtsonder in het bericht dat je hebt verzonden. Als je een vinkje in een witte cirkel ziet, betekent dit dat je het bericht hebt verzonden en dat het onderweg is. Het is nog niet afgeleverd bij Messenger van de andere persoon. Hoe krijg ik mijn sms-berichten terug? Er zijn een paar verschillende manieren om verloren of verwijderde tekstberichten terug te halen, afhankelijk van uw telefoon en uw provider. Als u een iPhone hebt, kunt u iCloud gebruiken om verwijderde teksten te herstellen, of u kunt een app van derden zoals iMyFone D-Back gebruiken. Als je een Android-telefoon hebt, kun je Android Apparaatbeheer van Google gebruiken, of een app van derden zoals Dr. Fone voor Android. Als je een Windows Phone hebt, kun je de Windows Phone Recovery Tool gebruiken. Als u een BlackBerry hebt, kunt u BlackBerry Desktop Software gebruiken.

Bovendien, waarom krijg ik geen verificatiecode binnen?

Er zijn een paar redenen waarom u geen verificatiecode krijgt. Een mogelijkheid is dat u een oud telefoonnummer of e-mailadres aan uw account hebt gekoppeld. Een andere mogelijkheid is dat u een typefout heeft gemaakt in uw telefoonnummer of e-mailadres. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Door Adolfo

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik aan een verificatiecode? :: Waarom krijg ik veel spam sms?
Handige links