Huis > W > Wat Is Error 550?

Wat is Error 550?

Dan wil dit zeggen dat uw mailprogramma zich eerst moet aanmelden op de mailserver met uw gebruikersnaam en wachtwoord vooraleer email kan worden verzonden. Zonder deze aanmelding tracht u anoniem te verzenden, wat niet mogelijk is op onze mailservers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent Internal server error 500?

De 500 interne serverfout is de meest voorkomende http-statuscode. De fout zegt dat er een interne serverfout is opgetreden.

Wat dit betreft, wat betekent 550 5.7 1?

Bij het versturen van e-mail kan het gebeuren dat je een bouncemelding krijgt met de code 550-5.7.1. Deze foutmelding is bijna altijd het gevolg van een misconfiguratie, waardoor het bericht als mogelijke spam wordt tegengehouden. Wat dit betreft, kan niet doorgeven vanwege een relay beperking? Als je na het instellen van de mail de melding 'relay access denied' te zien krijgt, dan betekent dit dat je mail probeert te verzenden via de uitgaande e-mailserver, maar je geen gebruikersnaam of wachtwoord meestuurt. Open de instellingen van jouw e-mailprogramma en zoek de uitgaande e-mailserver.

Wat is Relaying server?

Relaying server is een type server dat wordt gebruikt om een extra beveiligingsniveau voor e-mailberichten te bieden. Wanneer een e-mailbericht van de ene naar de andere server wordt gestuurd, fungeert de relaying server als tussenpersoon tussen de twee servers. Als de eerste server wordt gehackt, kan de hacker het e-mailbericht niet lezen. Wat dit betreft, wat betekent relaying niet toegestaan? Relaying not allowed betekent dat de mailserver waarnaar u mail probeert te sturen niet is geconfigureerd om mail door te sturen. Dit komt meestal omdat de mailserver alleen bedoeld is voor gebruik door lokale gebruikers en niet is geconfigureerd om mail van externe bronnen toe te staan.

Gerelateerde artikelen

What is ELF error?

Het is zeer waarschijnlijk dat uw systeem niet is ingesteld om 32-bit binaries uit te voeren.

Wat betekent server Relaying niet toegestaan?

- Ga naar de account instellingen van uw account. - Klik binnen de account instellingen op 'Meer instellingen'. - Klik op het tabblad 'Server voor uitgaande e-mail' en vink de volgende optie aan: 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist'. Je kunt ook vragen wat betekent mail relay? Een server op het internet die e-mail verwerkt. Computers die niet direct zelf e-mail versturen naar de ontvanger, kunnen een mail relay gebruiken die de e-mail verder verstuurt.

Bovendien, wat is relayen?

Een van de belangrijkste opties van een mailserver is relay. Hiermee geeft u aan dat alleen door u aangewezen machines mail kunnen versturen via deze mailserver. Normaliter staat deze optie zo ingesteld dat iedereen mail kan versturen via uw mailserver. Wat is een relay bij Bridge? Een relais bij Bridge is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om twee elektrische circuits te verbinden of te ontkoppelen. Het relais wordt geactiveerd door een elektrisch signaal, dat kan worden opgewekt door een schakelaar, een sensor of een ander relais. Wanneer het relais wordt geactiveerd, gaan de contacten van het relais open of dicht, waardoor het circuit wordt voltooid of verbroken.

Vervolgens, wat betekent relay bij schaatsen?

Bij schaatsen verwijst relay naar een race waarbij teams van schaatsers om de beurt rondjes afleggen. Elk team heeft twee of meer schaatsers, en elke schaatser legt een bepaald aantal ronden af voordat hij het stokje (of estafettestokje) doorgeeft aan de volgende schaatser van zijn team. Het team dat als eerste alle ronden heeft afgelegd, is de winnaar.

Door Sandell Odin

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent stayman? :: Hoe mms versturen met Samsung Galaxy?
Handige links