Huis > W > Wat Betekenen De Badges Op Snapchat?

Wat betekenen de badges op Snapchat?

โค๏ธ Rood hartje: Jullie zijn twee weken lang de beste vrienden. ๐Ÿ’• Roze hartjes: Jullie zijn twee maanden lang de beste vrienden. ๐Ÿ‘ถ Baby: Je bent net vrienden geworden met deze persoon. ๐Ÿ˜Ž Zonnebril: Een van jouw beste vrienden is ook รฉรฉn van de beste vrienden van deze persoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekenen 2 vinkjes in Signal?

Het bericht is afgeleverd op het apparaat van de ontvanger. Als u het gesprek hebt geopend en het bericht hebt weergegeven, wordt het gemarkeerd als gelezen.

Wat betekent verlegen types op Snapchat?

Verlegen jongens

Wanneer u een contactpersoon op Snapchat toevoegt en niet met hen spreekt, ziet u deze Snapchat-charme in de lijst verschijnen.
Wat is de hoogste Snapscore ter wereld? Topscore. De hoogste score ter wereld gaat nu naar @sillyblackguy met een score boven zes miljoen. Per dag stijgt zijn score ongeveer met 17.000 tot 30.000 punten.

Wat betekent het grijze pijltje bij Snapchat?

De grijze pijl op Snapchat geeft aan dat een Snap is verzonden maar nog niet is geopend door de ontvanger. Dit in overweging nemend, wat betekent ๐Ÿ’› op snapchat? De ๐Ÿ’› emoji op Snapchat betekent " goud".

Gerelateerde artikelen

Waarom is mijn account geblokkeerd Snapchat?

Als je te veel vrienden toevoegt terwijl je e-mailadres of telefoonnummer niet geverifieerd is, gebeurt dit ook. Als je te jong bent, is het sluiten van je account de laatste reden. Je krijgt een melding als je account geblokkeerd is.

Bovendien, wat betekent ๐Ÿ“Œ bij snapchat?

Het gele hartje verschijnt naast de naam van je allerbeste vriend als hij of zij ook jouw allerbeste vriend is. Bovendien, hoe weet je of je in iemands beste vrienden lijst staat? Het is eenvoudig om erachter te komen wie op je lijst met beste vrienden staat: tik op het pictogram 'Nieuwe chat' in de rechterbovenhoek van het startscherm van Snapchat en je beste vrienden hebben hun eigen sectie bovenaan de vriendenlijst die dan verschijnt.

Dienovereenkomstig, hoe kan je zien of je in iemands beste vrienden staat?

Om de profielen van andere gebruikers te kunnen bekijken moet je de Snapchat-app gebruiken. Snapchat heeft ook de optie verwijderd waarmee je de beste vrienden van je contactpersonen kon zien. Op dit moment kun je alleen de profielen van je eigen beste vrienden bekijken. Men kan zich ook afvragen: kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op snap? Snapchat biedt momenteel geen manier om te zien hoe vaak iemand je verhaal heeft bekeken.

Vervolgens, wat is een hoge snapscore?

Een hoge snapscore geeft aan dat een bepaalde gebruiker actief is op de app en veel snaps verstuurt en ontvangt.

Door Fruin

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent een ster achter een Snap naam? :: Waar kun je je trofeeรซn zien op snap?
Handige links