Huis > H > Hoe Contact Opnemen Met Snapchat?

Hoe contact opnemen met Snapchat?

Klik op de pagina op Contact Us. Je kunt ook contact opnemen met Snapchat via deze link: https://support.snapchat.com/i-need-help. Zodra je hebt geklikt op Contact Us, je landt op de Contact Us. Selecteer een onderwerp waarbij je hulp nodig hebt en volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom is mijn account geblokkeerd Snapchat?

Als je te veel vrienden toevoegt terwijl je e-mailadres of telefoonnummer niet geverifieerd is, gebeurt dit ook. Als je te jong bent, is het sluiten van je account de laatste reden. Je krijgt een melding als je account geblokkeerd is.

Vervolgens, wat is permanent geblokkeerd?

Een tijdelijke blokkade betekent dat je binnenkort weer kunt inloggen. Een permanente blokkade betekent dat je niet langer toegang hebt tot je gebruiker. Trouwens, hoe kan je geblokkeerde mensen zien op snapchat? Wanneer je profielpagina verschijnt, druk je op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek. 2. Scroll naar beneden totdat je Geblokkeerd'vindt onder het gedeelte'Accountacties'en tik erop. Nu zie je een lijst met alle Snapchat-gebruikers die je in de loop der jaren hebt geblokkeerd.

Waarom is mijn account geblokkeerd?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw account is geblokkeerd. De eerste reden kan zijn dat u de servicevoorwaarden heeft geschonden. Dit kan om verschillende redenen zijn, zoals het spammen van andere gebruikers, het plaatsen van ongepaste inhoud of het gebruik van haatdragende taal. Een andere reden kan zijn dat u al een tijdje niet meer op uw account hebt ingelogd en dat het is gedeactiveerd. Tot slot kan uw account worden geblokkeerd als de site ongewone activiteit op uw account ontdekt, wat een teken van fraude of een gehackte account kan zijn. Als u denkt dat uw account ten onrechte is geblokkeerd, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor hulp. Kun je op 2 telefoons op Snapchat? Ja, je kunt op Snapchat zijn op 2 telefoons. Je kunt de Snapchat-app op beide telefoons gebruiken of de Snapchat-website op de ene telefoon en de app op de andere telefoon.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurd er als je je Snapchat account verwijderd?

Het account wordt na 30 dagen verwijderd. Gedurende deze tijd kunt u niet communiceren met uw vrienden op Snapchat. Je kunt je account gemakkelijk weer activeren als je van gedachten bent veranderd.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn snapchat account verwijderen?

Snapchat verwijderen op je iPhone of Android

Klik op de accountportal link. 7. Je bent nu op de pagina waar je je account kunt verwijderen. Typ hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Doorgaan om je Snapchat account te verwijderen.
Kun je gehackt worden via snap? Gebruikersnamen maakten deel uit van de gegevens die werden gepubliceerd door de Snapchat-hackers. In combinatie met telefoonnummers vormt dit een risico voor iedereen die zijn of haar echte naam (of een gedeelte daarvan) heeft gebruikt.

Is mijn data gelekt?

Door in je browser een bladwijzer (of favoriet) aan te maken kun je, eenvoudig en met 1 klik, bij Have I Been Pwned controleren of jouw gegevens gelekt zijn. Maak een bladwijzer aan die verwijst naar https://haveibeenpwned.com/account/<jouw e-mailadres>. Hoe kun je je gebruikersnaam op snap veranderen? Vanaf september 2019 is er geen manier om je gebruikersnaam op Snapchat te veranderen.

Kun je Snapchat op je laptop Mac?

Ja, u kunt Snapchat gebruiken op uw laptop Mac. U kunt de Snapchat-website gebruiken of de Snapchat-app downloaden.

Door Pliske Helgaas

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je je locatie uit op snap? :: Hoe zet je donkere modus aan op laptop?
Handige links