Huis > K > Kun Je Sonos Koppelen Met Google Nest?

Kun je Sonos koppelen met Google nest?

Je kunt vanaf nu namelijk een speaker van Sonos instellen als standaardspeaker voor je Google Nest Hub, Google Nest Mini, Google Home en andere speakers, soundbars en smart displays met de Google Assistent aan boord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Dit in overweging nemend, welke apparaten kun je koppelen aan google home?

Welke Google Home Apparaten zijn koppelbaar

  • Smart Hubs.
  • Smart TV.
  • Slimme Speaker.
  • Smart verlichting.
  • Slimme thermostaat.
  • IP Camera's.
  • Slimme deurbel.
  • Alarmsystemen.
Dienovereenkomstig, hoe werkt hey google op sonos? Zodra je de microfoon aanzet op je Sonos One of Beam, kun je tegen de Assistent praten. Die zet je aan door op de knop bovenop de speaker te drukken. Zodra de Sonos jouw 'OK Google' verstaat, hoor je wat zachte bliepjes en kun je een commando geven.

Bovendien, hoe koppel je sonos boxen aan elkaar?

Er zijn een paar verschillende manieren om Sonos-boxen aan elkaar te koppelen. De meest gebruikelijke manier is om de Sonos-app op je mobiele apparaat te gebruiken. Zodra u de app hebt geopend, selecteert u gewoon de twee apparaten die u wilt koppelen en tikt u op de knop "Koppelen". Een andere manier om Sonos-boxen te koppelen is via de aanraakbediening op de apparaten zelf. Houd hiervoor de knop "Sync" op de achterkant van elk apparaat een paar seconden ingedrukt. Kan niet verbinden met Sonos? Als je problemen hebt om je Sonos met het netwerk te verbinden, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Controleer of je Sonos is verbonden met hetzelfde netwerk als je mobiele apparaat of computer. Dit kun je doen door de netwerkinstellingen in de Sonos-app te controleren.
2. Als je een draadloos netwerk gebruikt, probeer dan je router of modem opnieuw op te starten.
3. Controleer of je firewall de toegang tot Sonos niet blokkeert.
4. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de Sonos-ondersteuning voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat werkt samen met Sonos?

watSonossamen

Welke apparaten zijn compatibel met het Works with Sonos-programma?

  • Lutron.
  • Schneider Electric.
  • iPort.
  • TunesMap.
  • Alarm.com.
  • Knipoog.
  • Yonomi.
  • ABB.
Heeft Sonos chromecast? Tip 1: verbind een Google Chromecast Audio met je Sonos speaker. Let op: je hebt een Google Chromecast Audio nodig om je Sonos speaker met een Google Home speaker te verbinden. Verbind de Chromecast met je Sonos speaker via het gele audiokabeltje dat meegeleverd wordt bij de Chromecast.

Je kunt ook vragen hoe verbind je sonos met je tv?

Beide Sonos speakers kun je koppelen door de optische kabel van de speakers aan te sluiten op je TV. De Sonos Beam heeft daarentegen een HDMI aansluiting. Het koppelen hierbij werkt hetzelfde, waarbij je dus de HDMI kabel van de Beam aansluit je op TV. Dus, wat kun je aansturen met google home? Ja, u kunt veel dingen bedienen met Google Home, waaronder uw lichten, thermostaat en andere smart home-apparaten. U kunt er ook muziek mee afspelen, nieuws- en weerberichten ontvangen, alarmen instellen en meer.

Vervolgens, welke slimme stekkers werken met google home?

Er zijn een paar verschillende smart plugs die werken met Google Home. De iHome iSP5 SmartPlug, de Belkin WeMo Insight Switch en de Philips Hue Smart Bridge werken allemaal met Google Home. U kunt spraakopdrachten gebruiken om deze apparaten te bedienen en ze werken allemaal samen om een slim huis te creëren.

Door Yasmin

Vergelijkbare artikelen

Waarom verbind mijn Sonos niet? :: Hoe verbind ik mijn iPhone met Sonos?
Handige links