Huis > K > Kunnen Er 2 Simkaarten In Een Samsung S21?

Kunnen er 2 simkaarten in een Samsung S21?

Net als voorgaande Samsung telefoons, zijn de S21 modellen ook dual-sim telefoons. Je kunt er twee fysieke simkaarten in stoppen. Dit keer is er géén sprake van een hybride slot – je kunt namelijk géén geheugenkaart in de toestellen plaatsen. Naast de dual-sim tray, kun je natuurlijk ook een eSIM gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel apparaten kunnen er op Bluetooth?

In totaal kunnen 127 apparaten een verbinding binnen het piconet onderhouden, met maximaal acht actieve verschillende apparaten.

Mensen vragen ook: hoe oud is samsung s21?

De S21 is 14 januari gepresenteerd en lag vanaf 29 januari 2021 in de winkels. Vanaf die dag werden de toestellen ook uitgeleverd. Wat kost de Samsung S21? De adviesprijs van de Samsung Galaxy S21 is 849 euro voor het model met 128GB opslag. Heeft Samsung S21 een screen protector? Ja er is een screenprotector standaard geïnstalleerd op de S21. In sommige Unboxing video's kun je het ook zien.

Trouwens, is de samsung s21 goed?

De Samsung S21 is een goede telefoon. Hij heeft veel functies en is zeer gebruiksvriendelijk. De camera is erg goed en maakt geweldige foto's. De levensduur van de batterij is ook erg goed. Ik zou deze telefoon aan iedereen aanraden. Hoe lang gaat de S21 mee? De S21 duurt ongeveer 21 dagen.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Hoe werkt Dual SIM Galaxy S21?

Wanneer je twee simkaarten in je telefoon plaatst, kun je bellen en berichten versturen en ontvangen via beide simkaarten. Bovendien kun je een standaard simkaart kiezen voor het gebruik van mobiele data. Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Hoe schakel ik tussen 2 simkaarten? In deze video

  1. Stap 1: Open bovenaan de telefoon de lade van je toestel.
  2. Stap 2: Plaats SIM-kaart 1 onder en SIM-kaart 2 boven in je SIM-kaarthouder.
  3. Stap 3: Plaats de lade terug in jouw toestel.
  4. Stap 4: Voer de pincode van SIM-kaart 1 en vervolgens van SIM-kaart 2 in om de simkaarten te ontgrendelen.
  5. Stap 5: Druk op OK.

Hoe schakel je tussen 2 simkaarten?

Het activeren van een dual sim telefoon is heel makkelijk: je stopt de twee simkaarten in de telefoon zoals je gewend bent bij één simkaart en vervolgens zet je de telefoon aan. De twee simkaarten worden dan tegelijkertijd aangemeld op het netwerk. Vanaf dat moment ben je bereikbaar op beide nummers. Wat is het verschil tussen de S21 en S21 Plus? De S21 en S21 Plus zijn twee van de nieuwste smartphones van Samsung. Het belangrijkste verschil tussen de twee modellen is dat de S21 Plus groter is, met een 6,7-inch display vergeleken met het 6,2-inch display van de S21. De S21 Plus heeft ook een display met een hogere resolutie, een snellere processor en meer RAM-geheugen dan de S21.

Wat is de prijs van de Samsung S21?

De Samsung S21 kost $799,99.

Door Button Seielstad

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Samsung S22? :: Waar vind ik het dollarteken op mijn telefoon?
Handige links