Huis > H > Hoe Popup Blocker Uitzetten Safari?

Hoe popup blocker uitzetten Safari?

Pop-ups toestaan of blokkeren op alle websites

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Hoe zet je pop up blokkering uit iPhone?

Safari-instellingen en -beveiligingsvoorkeuren controleren

Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Safari' en schakel 'Blokkeer pop-ups' en 'Meld frauduleuze websites' in. Op de Mac vindt u deze opties in 'Safari' > 'Voorkeuren'.
Hoe krijg ik een dubbele pagina weg? Split View weer uitschakelen? Sleep de zwarte balk tussen de apps helemaal naar links om de app die rechts staat, volledig in beeld te krijgen. Sleep de zwarte balk tussen de apps helemaal naar rechts om de app die links staat, volledig in beeld te krijgen.

Wat is schermrotatie?

Schermrotatie is het proces waarbij een beeldscherm wordt gedraaid zodat de inhoud van het scherm wordt gedraaid. Dit kan handmatig gebeuren, door het apparaat fysiek te draaien, of automatisch, door software te gebruiken die de oriëntatie van het apparaat detecteert en de inhoud dienovereenkomstig draait. Trouwens, hoe zet je schermrotatie aan? Schermrotatie kan worden ingeschakeld door naar de app Instellingen te gaan, Display & Helderheid te selecteren en vervolgens de knop naast Portretoriëntatievergrendeling aan te zetten.

Gerelateerde artikelen

Kan je noise cancelling uitzetten AirPods?

U kunt het bedieningspaneel op uw toestel openen. Houd de volumeknop ingedrukt tot u de extra bedieningselementen ziet. Het pictogram 'Ruisonderdrukking' staat in de linkerbenedenhoek. U kunt op 'Ruisonderdrukking', 'Transparantie' of 'Uit' tikken.

Hoe beeldschermen omdraaien?

Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en kies voor Scherm Resolutie. Sleep de linker monitor naar rechts of omgekeerd. De posities van beide monitoren is nu gewisseld. Dit werkt een stuk gemakkelijker. Kan scherm niet maximaliseren? Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start > Instellingen > System> Display.
  2. Als je de grootte van tekst en apps wilt wijzigen, gebruik je een optie in de vervolgkeuzelijst onder Schaal en lay-out.
Je kunt ook vragen hoe krijg ik weer beeld op mijn laptop? Er zijn een paar manieren om een afbeelding weer op je laptop te krijgen. Eén manier is om de afbeelding gewoon te kopiëren en te plakken vanaf een andere locatie, zoals een website of document. Een andere manier is om de afbeelding te downloaden van een website of online dienst. Ten slotte kunt u een USB-stick of een ander extern opslagapparaat gebruiken om de afbeelding op uw laptop te zetten.

Wat moet je doen als je touchscreen van je iPhone niet werkt?

Als het touchscreen van je iPhone niet werkt, moet je het schoonmaken met een zachte, droge doek. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten of de fabrieksinstellingen te herstellen.

Door Bruyn

Vergelijkbare artikelen

Is Apex split-screen? :: Wat is de meest populaire film?
Handige links