Huis > H > Hoe Kan Je Een Spotify Account Delen?

Hoe kan je een Spotify account delen?

Dit doe je door het e-mailadres in te voeren van een familielid en dat persoon een uitnodiging te sturen. Je hebt ook de optie om een link te sturen. Doe dit voor alle mensen (maximaal zes voor Family en maximaal twee voor Duo ) waarmee je het abonnement wil delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dit in overweging nemend, hoeveel mensen kunnen er op een spotify account?

Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst. Hoe weet Spotify of je op hetzelfde adres woont? adres

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen:

  1. Wanneer ze lid worden.
  2. Wanneer de manager van adres verandert.
  3. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.

Hoe zet ik Spotify Premium om naar Family?

Als je de organisator van het gezin bent, kun je je Spotify-account upgraden naar Premium for Family. Hiermee kunnen maximaal zes personen Spotify Premium gebruiken op hun eigen individuele account.
Ga naar je accountpagina en scroll naar beneden naar Uw Plan. Klik op PLAN WIJZIGEN en selecteer Premium voor Familie.
Als je niet de gezinsorganisator bent, moet je de gezinsorganisator vragen het account op te waarderen. Kun je Spotify Family delen met vrienden? Ja, je kunt Spotify Family delen met vrienden. Je kunt maximaal 5 personen toevoegen aan je gezinsabonnement, en elke persoon krijgt een eigen account met eigen instellingen en afspeellijsten. Je kunt ook bepalen wat iedereen kan zien en doen op je gezinsabonnement.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify?

Deel 2.Gebruikersnaam maakt het toevoegen van vrienden binnen bereik

  1. Stap 1. Log in op uw Spotify-account.
  2. Stap 2. Voer "spotify: user: A" in de zoekbalk in de rechterbovenhoek in.
  3. Stap 3. Vervolgens wordt het Spotify-profiel van uw vriend weergegeven en klikt u op de knop "Volgen" erachter.
Wat kost Spotify 2 personen? 1 maand gratis, daarna €12,99 per maand. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Dienovereenkomstig, kun je met spotify duo tegelijk luisteren?

Premium Duo werkt in principe precies hetzelfde als een normaal account, dus de twee gebruikers kunnen nog steeds tegelijk op verschillende apparaten naar hun eigen muziek luisteren, zelf afspeellijsten maken en nummers offline zetten. Hoe kan Spotify gratis zijn? Spotify is een muziekstreamingplatform waarmee gebruikers gratis naar muziek kunnen luisteren met advertenties, of zonder advertenties voor een maandelijks bedrag. Het bedrijf verdient geld met advertenties en abonnementen.

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

Om te controleren of je op hetzelfde adres woont als iemand anders op Spotify, gebruikt het bedrijf een combinatie van openbare gegevens en gegevens van kredietinformatiebureaus. Spotify kan je ook om aanvullende informatie vragen, zoals een energierekening of huurovereenkomst, om je adres te verifiëren.

Door Bow Korns

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je het land op Spotify? :: Wat is een Spotify Free account?
Handige links