Huis > H > Hoeveel Mensen Kunnen Op Een Spotify Account?

Hoeveel mensen kunnen op een Spotify account?

We beginnen met het Spotify Family Premium abonnement. De enige voorwaarde is dat de gezinsleden – maximaal zes - met wie je het deelt, op hetzelfde adres wonen als jij. Je deelt samen een abonnement voor 14,99 per maand, ongeacht hoeveel leden het abonnement heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, hoe werkt spotify family kpn?

Klanten met een KPN Thuis abonnement kunnen nu naast Spotify Premium ook kiezen voor het Family pakket van Spotify. Spotify Family kost €14,99 per maand. Voor klanten met alleen KPN Mobiel is Spotify Family nog niet mogelijk, maar er wordt wel aan gewerkt om het ook daar beschikbaar te maken. Vervolgens, heb ik spotify bij kpn? Voeg Spotify Premium toe aan je KPN abonnement

Spotify Premium is voor slechts €9,99 per maand toe te voegen aan je mobiele abonnement en/of internet en TV pakket van KPN.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen spotify premium en family?

Spotify premium is een betaald abonnement dat gebruikers toegang geeft tot premium functies zoals reclamevrij luisteren, audio van hoge kwaliteit en offline luisteren. Spotify family is een betaald abonnement dat gebruikers toegang geeft tot premium functies voor maximaal zes gezinsleden. Je kunt ook vragen hoe kun je tegelijk spotify luisteren? Momenteel is er geen manier om tegelijkertijd naar Spotify en een andere audiobron te luisteren. U kunt echter de Spotify Connect functie gebruiken om naar Spotify te luisteren op het ene apparaat terwijl u het vanaf een ander apparaat bedient.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, waarom werkt spotify duo niet?

Uitgenodigd voor Premium Family of Duo? Controleer of de beheerder je niet van het abonnement heeft verwijderd. Het kan ook zijn dat je geen toegang meer hebt omdat we je niet kunnen verifiëren. Je kunt de beheerder vragen je opnieuw uit te nodigen, of een ander Premium-abonnement kiezen. Is Spotify veranderd? Bij Spotify testen en lanceren we vaak verbeteringen en nieuwe functies. Dat betekent dat je iets in de app te zien kunt krijgen dat je vriend niet kan zien, of dat je tijdelijk een nieuwe functie mag uitproberen. Houd Spotify up-to-date zodat je niets mist.

Trouwens, waarom kan ik niet meer inloggen op spotify?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen. Als je je e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld. Wat gebeurt er als je Spotify niet betaald? Als je Spotify niet betaalt, verlies je de toegang tot je account en al je afspeellijsten. Je kunt dan ook niet meer offline naar muziek luisteren.

En nog een vraag, hoe spotify uitzetten op mobiel?

Om Spotify op je mobiele apparaat uit te schakelen, open je gewoon de app en tik je op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek. Vanaf daar scroll je naar beneden en tik je op de knop "Uitloggen".

Door Pelletier Fogelquist

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Spotify op mijn nieuwe telefoon? :: Kan geen apparaat selecteren in Spotify?
Handige links