Huis > H > Hoe Verander Je De Volgorde Van Spotify Playlist?

Hoe verander je de volgorde van Spotify playlist?

Android

De volgorde van de liedjes in je playlist kun je als volgt wijzigen:

  1. Tik op de 3 puntjes bovenaan je playlist.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Sleep het liedje met de 3 horizontale streepjes aan de rechterkant naar de gewenste plek in de lijst.
  4. Tik op Bewaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Wat betekent playlist embedden Spotify?

Spotify biedt vanaf nu de mogelijkheid om muziek te embedden, waardoor gebruikers bijvoorbeeld op hun website of via Tumblr een track kunnen toevoegen. Gebruikers die de track willen beluisteren, hebben wel Spotify nodig. Het embedden werkt met een iframe dat via html kan worden ge-embed. Dit in overweging nemend, hoe spotify opschonen? Dit kan in de apps voor mobiele apparaten en tablets in het menu 'afspeellijsten'. Ook in de webplayer van Spotify kun je afspeellijsten verwijderen. Als je afspeellijst verwijdert van je smartphone dan is deze tegelijkertijd ook niet meer beschikbaar op je tablet of via internet.

Daarvan, hoe kan je nummers op spotify verwijderen uit playlist?

Als je een nummer uit een afspeellijst op Spotify wilt verwijderen, ga je eerst naar de pagina van de afspeellijst. Ga vervolgens met je muis over het nummer dat je wilt verwijderen en klik op de X die verschijnt. Hoeveel nummers staan er in mijn Spotify playlist? Als u de desktop-app gebruikt, kunt u het aantal nummers in een afspeellijst bekijken door de afspeellijst te selecteren en vervolgens met uw muis over het woord "Nummers" in de kop van de afspeellijst te gaan. Het aantal nummers in de afspeellijst wordt dan weergegeven.
Als u de web player gebruikt, kunt u het aantal nummers in een afspeellijst bekijken door de afspeellijst te selecteren en vervolgens op de knop "..." in de kop van de afspeellijst te klikken. Een drop-down menu zal verschijnen, en in dat menu zal het aantal nummers in de afspeellijst worden weergegeven naast het woord "Tracks".

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Dus, wat betekent playlist embedden?

Embedden betekent insluiten. Het gaat om content, meestal een foto, video of audiobestand, dat ergens gepubliceerd staat. Door te embedden hoef je het bestand niet 'aan te raken', om het toch te kunnen laten zien op een andere website. Tussen wat html-code in plaats je de bron-URL van de content die je wil laten zien. Men kan zich ook afvragen: kun je met meerdere personen op spotify? Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen.

Bovendien, hoe deel je muziek op spotify?

Een liedje, album of playlist delen

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiƫren (bijv. naar een e-mailbericht).
Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je cache wist op spotify? Het wissen van je Spotify-cache verwijdert alle tijdelijke bestanden die op je apparaat zijn opgeslagen. Dit kan ruimte vrijmaken op je apparaat, en kan ook helpen om bepaalde problemen die je ondervindt met de Spotify-app op te lossen. Na het wissen van je cache moet je mogelijk opnieuw inloggen op je account en kan de streamingkwaliteit iets afnemen.

Waarom verdwijnen er nummers van Spotify?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom liedjes van Spotify verdwijnen:
1. Het nummer kan uit de catalogus van Spotify zijn verwijderd. Dit kan gebeuren als de artiest of platenmaatschappij besluit het nummer van Spotify te verwijderen, of als Spotify besluit het nummer om welke reden dan ook te verwijderen.
2. Het nummer is mogelijk niet beschikbaar in jouw land. Spotify heeft verschillende catalogi voor verschillende landen, dus als een nummer in jouw land niet beschikbaar is, verschijnt het niet in je Spotify-app.
3. Er is mogelijk een probleem met je account. Als je bent ingelogd op een gratis Spotify-account, kan het zijn dat bepaalde nummers niet beschikbaar zijn vanwege inhoudsbeperkingen. Ben je ingelogd op een premium Spotify-account, dan kan er een probleem zijn met je betaalmethode of accountstatus waardoor je geen toegang hebt tot het nummer.
4. Er is mogelijk een probleem met je apparaat. Als je de Spotify-app gebruikt op een mobiel apparaat, kan er een probleem zijn met je internetverbinding of met de app zelf waardoor nummers verdwijnen.

Door Jewelle Chene

Vergelijkbare artikelen

Welke map Spotify? :: Hoe kun je iemand blokkeren op Spotify?
Handige links