Huis > K > Kan Je Een Spotify Account Delen?

Kan je een Spotify account delen?

Voor een vast bedrag per maand kun je samen met bijvoorbeeld je ouders, broers en/of zussen muziek luisteren. In totaal kunnen zes mensen gebruikmaken van een Spotify Family-abonnement, maar hiervoor moet je de mensen eerst toevoegen. Daarbij moeten al deze personen op hetzelfde adres wonen, aldus de streamingdienst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe rekeningnummer wijzigen bij Spotify?

Om de betaalgegevens bij te werken of te wijzigen, neem je de volgende stappen:

  1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik onder Je abonnement naast je betaalmethode op BIJWERKEN.
  3. Voer een nieuwe betaalmethode in.
En nog een vraag, wat kost een abonnement op spotify? Ga voor reclamevrije muziek, offline luisteren en nog veel meer. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Geldt alleen voor Individual-abonnementen. Daarna €9,99 per maand.

Dus, hoe moet je inloggen op spotify?

Om in te loggen op Spotify moet je een account aanmaken op de Spotify website. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Wat dit betreft, hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? Er zijn een paar manieren waarop Spotify zou kunnen controleren of twee mensen op hetzelfde adres wonen. Eén manier zou zijn om een geolokalisatiedienst te gebruiken om het IP-adres van elke persoon te traceren en te kijken of ze zich in hetzelfde gebied bevinden. Een andere manier zou zijn om het factuuradres te controleren dat aan de rekening van elke persoon is gekoppeld. Als de twee adressen overeenkomen, wonen de personen waarschijnlijk op hetzelfde adres.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Dit in overweging nemend, hoe werkt duo account spotify?

Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Elk persoon in het abonnement heeft een eigen Premium-account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists. Hoe nodig ik familie uit op Spotify? Family

Leden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
  3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Bovendien, hoe controleert spotify family?

Verificatie van familieleden

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.
Mensen vragen ook: kan geen apparaat selecteren op spotify? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen apparaat kunt selecteren op Spotify:
- Controleer of je bent aangemeld bij het juiste Spotify-account. Je kunt alleen Spotify afspelen op apparaten die bij je account zijn aangemeld.
Controleer of het apparaat dat je probeert te selecteren ingeschakeld is en verbinding heeft met het internet. Spotify kan het afspelen alleen regelen op apparaten die online zijn.
- Als je een luidspreker of ander audio-uitgangsapparaat probeert te selecteren, controleer dan of dit correct is ingesteld in de Spotify-instellingen. Instructies voor het instellen van audio-uitvoerapparaten vind je hier: https://support.spotify.com/us/article/connect-to-a-device/
- Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de Spotify-app en/of het apparaat dat je probeert te selecteren opnieuw op te starten.

Waarom is mijn Spotify uitgeschakeld?

Als je een Spotify Premium-abonnee bent en je ziet een "disabled" foutmelding wanneer je muziek probeert af te spelen, kan dit veroorzaakt worden door een van de volgende zaken:
-Je bent niet ingelogd op het juiste Spotify-account
-Er is een probleem met je betaalmethode
-Je abonnement is verlopen
-Je probeert muziek af te spelen in een land waar Spotify niet beschikbaar is
Als je niet bent ingelogd op het juiste Spotify-account, moet je uitloggen uit je huidige account en inloggen op het account dat je wilt gebruiken.
Als er een probleem is met je betalingsmethode, moet je je betalingsgegevens bijwerken.
Als uw abonnement is verlopen, moet u uw abonnement verlengen.
Als je muziek wilt afspelen in een land waar Spotify niet beschikbaar is, moet je een VPN gebruiken.

Door Oria Tortorelli

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Spotify familie abonnement? :: Kun je met Spotify duo tegelijk luisteren?
Handige links