Huis > H > Hoe Deel Je Spotify Premium Duo?

Hoe deel je Spotify Premium duo?

Bestaande Premium-abonnees kunnen overstappen op Premium Duo door op hun account-pagina hun abonnement aan te passen. Als nieuw lid ga naar spotify.com/duo en volgt daar de instructies - beide gebruikers moeten op hetzelfde adres wonen om in aanmerking te komen voor Spotify Premium Duo.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Vervolgens, hoe meld ik me aan bij spotify?

Je eigen account aanmaken

Kies AANMELDEN in het inlogscherm van de app. Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken, of een Facebook- of Apple-account. Je kunt desgewenst nog meer aanmeldingsgegevens invullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam).
Kan geen apparaat selecteren in Spotify? Werkt het niet?

  • Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn.
  • Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding.

Welke apparaten ingelogd Spotify?

Er zijn een paar manieren om deze vraag te beantwoorden, afhankelijk van wat er precies bedoeld wordt met "apparaten die zijn aangemeld bij Spotify."
Als de vraag gaat over welke apparaten zijn gebruikt om in te loggen op een Spotify-account, kan het antwoord worden gevonden door naar de "Profiel"-pagina van het account op de Spotify-website te gaan. Onder het kopje "Accountoverzicht" staat een lijst met alle apparaten waarmee is ingelogd op dat specifieke Spotify-account, samen met de datum waarop voor het laatst is ingelogd.
Als de vraag is welke apparaten momenteel bij Spotify zijn aangemeld (dus welke apparaten op dit moment muziek van Spotify streamen), kun je het antwoord vinden door naar de pagina "Apparaten" op de Spotify website te gaan. Deze pagina toont een lijst van alle apparaten die momenteel bij Spotify zijn aangemeld, samen met wat basisinformatie over elk apparaat (zoals de naam en locatie van het apparaat).
Als de vraag is welke apparaten ooit gebruikt zijn om muziek van Spotify te streamen, kan het antwoord gevonden worden door naar de "Statistieken" pagina op de Spotify website te gaan. Onder het kopje "Listening History" vind je een lijst van alle apparaten waarmee muziek van Spotify is gestreamd, samen met de datum en tijd van de laatste stream. Wat dit betreft, kun je spotify family delen met vrienden? Ja, je kunt je Spotify Family abonnement delen met maximaal 5 andere personen. Je moet een Spotify Family account aanmaken en de andere mensen toevoegen als lid. Zodra ze lid zijn, kunnen ze je abonnement gebruiken en hebben ze toegang tot je Spotify-account.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Hoe zet ik mijn Spotify stop?

Spotify opzeggen: zo doe je dat

  1. Log op je Android-telefoon in op de Spotify-accountpagina;
  2. Tik op 'Accountoverzicht' aan de bovenkant van het scherm en kies 'Abonnement';
  3. Kies 'Wijzigen of annuleren', veeg naar beneden en selecteer 'Premium opzeggen';
  4. Bevestig je keuze door voor 'Ja, annuleren' te kiezen.
Bovendien, kun je spotify premium elke maand opzeggen? Spotify opzeggen met Android:

Kies 'Abonnementen' Selecteer 'Spotify' Kies nu 'Abonnement opzeggen' en druk vervolgens op 'Bevestigen'. Je Spotify Premium abonnement is nu opgezegd.

Wat gebeurt er als je Spotify niet betaald?

Als de maandelijkse betaling voor je abonnement mislukt, raak je Premium niet meteen kwijt. We proberen de dagen erna je betaling opnieuw te verwerken. Opmerking: dit is niet van toepassing op betalingen via iDEAL. Als een betaling mislukt, wordt je Premium-abonnement overgezet op een gratis abonnement. Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo? Spotify controleert of gebruikers op hetzelfde adres wonen door hen te vragen een geldig postadres op te geven en dat adres vervolgens per e-mail te bevestigen.

Waarom Spotify verifieren?

Spotify controleert zijn gebruikers om er zeker van te zijn dat iedereen de dienst legaal gebruikt. Door gebruikers te verifiëren kan Spotify er zeker van zijn dat iedereen zich aan de servicevoorwaarden houdt en dat niemand het systeem probeert te misbruiken. Daarnaast helpt verificatie Spotify om zijn gebruikersbestand veilig te houden door te voorkomen dat nepaccounts en bots zich aanmelden.

Door Cymbre

Vergelijkbare artikelen

Waar krijg je gratis Spotify bij? :: Hoe invite je iemand op Spotify?
Handige links